Τέλος εποχής για Περότα

Θοδωρής Βασίλης
Τέλος εποχής για Περότα

bet365

Την απόφαση του να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια ανακοίνωσε ο Σιμόνε Περότα. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής με την Ιταλία το 2006 εξέφρασε την επιθυμία να συνεχίσει στην Ρόμα από άλλο πόστο.

Τέλος εποχής για τον Σιμόνε Περότα. Ο άλλοτε διεθνής Ιταλός άσος με δηλώσεις του γνωστοποίησε την απόφασή του να σταματήσει το ποδόσφαιρο. Ο ίδιος το Σεπτέμβριο γίνεται 36
και όπως δήλωσε ήρθε το πλήρωμα του χρόνου. «Δεν πρόκειται να παραμείνω παίκτης της Ρόμα. Βασικά δεν πρόκειται να συνεχίσω να είμαι παίκτης κάποιας ομάδας, αφού προτιμώ να τελειώσω την καριέρα μου στην Ρόμα. Ήθελα να τελειώσω την καριέρα μου με αυτή την φανέλα και νομίζω ότι ήρθε η ώρα να το κάνω», ανέφερε αρχικά ο Περότα για να προσθέσει στη συνέχεια:

«Είναι πιθανό η ιστορία μου με την Ρόμα να συνεχιστεί με άλλο τρόπο». Ο Περότα σημείωσε δύο γκολ σε 16 εμφανίσεις την περασμένη σεζόν με τον ίδιο ακόμα να μην έχει ξεπεράσει την ήττα της Ρόμα από την Λάτσιο στο τελικό του Κυπέλλου. «Το τελευταίο μου παιχνίδι δεν θα έπρεπε να λήξει με αυτό τον τρόπο και είναι μία απογοήτευση που ίσως να μην ξεπεράσω ποτέ. Δεν θα έπρεπε να είχε τελειώσει με αυτό τον τρόπο (η καριέρα του)».

 

SERIE A Τελευταία Νέα