Στον ΠΑΣ ο Βισέντο

Θοδωρής Βασίλης
Στον ΠΑΣ ο Βισέντο

bet365

Παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα είναι πλέον ο Τσάρλτον Βισέντο. Ο Ολλανδός άσος έφτασε αργά χθες το βράδυ σε συμφωνία με τους Γιαννιώτες και μένουν μόνο οι υπογραφές για να ανακοινωθεί η συμφωνία.

Τον αντικαταστάτη του Φώτη Γεωργίου βρήκε ο ΠΑΣ. Ο «Άγιαξ» συμφώνησε σε όλα με τον Τσάρλτον Βισέντο και αυτό που απομένει είναι να πέσουν οι υπογραφές και να ανακοινωθεί.

Αυτό αναμένεται να γίνει το Σάββατο όταν ο 22χρονος άσος θα μεταβεί στα Γιάννενα για να υπογράψει και στη συνέχεια θα μεταβεί στο Καρπενήσι για να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα και να ξεκινήσει προετοιμασία.

Ο Βισέντο έκανε ντεμπούτο με την Ντε Χάαγκ το 2009 έχοντας 88 συμμετοχές και 14 γκολ. Όλες τις σεζόν ήταν βασικός και αναντικατάστατος και την περσινή σεζόν μετρούσε 29 συμμετοχές με 3

γκολ. Το νέο απόκτημα του ΠΑΣ είναι επίσης διεθνής με τις μικρές εθνικές της Ολλανδίας στην οποία μετράει 4 συμμετοχές και 1 γκολ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα