Υπέγραψε ο Παπαδόπουλος

Υπέγραψε ο Παπαδόπουλος

Υπέγραψε ο Παπαδόπουλος

Πάικτης του Άρη είναι ο Γιάννης Παπαδόπουλος μετά την συνάντηση που είχε το απόγευμα της Πέμπτης(27/6) με την διοίκηση της ΠΑΕ. Ο έμπειρος μέσος μάλιστα συμμετείχε στην "πρώτη" προπόνηση που έγινε στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Ο Γιάννης Παπαδόπουλος βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης(27/6) στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης και κουβέντιασε τις τελευταίες λεπτομέρειες του συμβολαίου του. Ο έμπειρος μέσος στη συνέχεια έδωσε τα χέρια με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Δημήτρη Ηλιάδη και ακολούθως βγήκε ως μέλος της οικογένειας του Άρη στον αγωνιστικό χώρο για να συμμετάσχει στην "πρώτη" της ομάδας. Οι φίλαθλοι των "κίτρινων" αποθέωσαν τον Παπαδόπουλο ενώ είχε και μια σύντομη συνομιλία με το τεχνικό τιμ της ομάδας.

Νωρίτερα ο προπονητής του Άρη Γιάννης Χατζηνικολάου κατά την διάρκεια της παρουσίας του από την διοίκηση της ΠΑΕ και ερωτηθείς για τον Γιάννη Παπαδόπουλο είπε τα εξής: «Ναι, αν προλάβει θα είναι μαζί μας, έχει κλείσει, απομένουν μόνο οι υπογραφές». Ήδη ξεκίνησε ένας αγώνας δρόμου, ώστε να ολοκληρωθεί η προφορική συμφωνία και να ντυθεί στα κίτρινα. 

 

Best of internet