Φραγκουλάκης ο έβδομος

Φραγκουλάκης ο έβδομος

Φώτης Καρακούσης
Φραγκουλάκης ο έβδομος

bet365

Παίκτης του ΟΦΗ θα πρέπει να θεωρείται ο Μιχάλης Φραγκουλάκης, καθώς μένουν μόνο οι ανακοινώσεις για να γίνει το 7ο απόκτημα των Κρητικών. Θα ακολουθήσουν τέσσερις με πέντε μεταγραφές ακόμα.

Ο μεταγραφικός οργασμός συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό στον ΟΦΗ. Οι Κρητικοί δεν σταματάνε τις κινήσεις τους και ήδη μετά τους Μιλιάζες, Γκαλέτι, Δασκαλάκη, Τριποτσέρη, Στάθη και Κάλαϊτζιτς, έκαναν δικό τους και τον Μιχάλη Φραγκουλάκη. Ο 30χρονος μέσος που πέρσι αγωνίστηκε στον Αστέρα Τρίπολης έχει έρθει σε συμφωνία με τους ανθρώπους της ομάδας του Ηρακλείου και ακόμα και μέσα στην ημέρα θα υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις.

Αυτή δεν θα είναι η τελευταία κίνηση του ΟΦΗ, καθώς αναμένεται να αποκτηθούν ακόμα τέσσερις με πέντε ποδοσφαιριστές, αριθμός που μπορεί να μεγαλώσει ή να μικρύνει ανάλογα με τις αποδεσμεύσεις που θα γίνουν. Αποδεσμεύσεις στις οποίες τον βασικό λόγο θα τον έχει ο Παύλος Δερμιτζάκης, ο οποίος θα περάσει από... κόσκινο τους ποδοσφαιριστές προκειμένου να αποφασίσει το ποιοι θα αποχωρήσουν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα