Ταξίδι Νταμπίζα για Μπεργκ!

Ταξίδι Νταμπίζα για Μπεργκ!

Νίκος Αθανασίου
Ταξίδι Νταμπίζα για Μπεργκ!

bet365

Ο Μπεργκ αποτελεί τον... πόθο του Αναστασίου και ο Νίκος Νταμπίζας ταξιδεύει αύριο στο Αμβούργο για να κλείσει θετικά η υπόθεση για τον Παναθηναϊκό!

Ο Μάρκους Μπεργκ, όπως έχουμε αναφέρει, τα έχει βρει με τον Παναθηναϊκό αλλά το Αμβούργο συνεχίζει να μην επιτρέπει στον Σουηδό επιθετικό να μείνει ελεύθερος και να συνεχίσει την καριέρα του με το «τριφύλλι». Ο διεθνής άσος αποτελεί τον εκλεκτό και τον διακαή πόθο του Γιάννη Αναστασίου για την κορυφή της επίθεσης και για αυτό την Πέμπτη, ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου, Νίκος Νταμπίζας θα μεταβεί στο Αμβούργο, όπου θα έχει επαφή με την διοίκηση της γερμανικής ομάδας.

Στόχος φυσικά είναι να κλείσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αυτή η υπόθεση και ο Μπεργκ να έρθει άμεσα στην Αθήνα για τις υπογραφές και να δώσει το παρών στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Ολλανδία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα