Πλησιάζει λιμάνι ο Αμαλφιτανό!

Πλησιάζει λιμάνι ο Αμαλφιτανό!

Πλησιάζει λιμάνι ο Αμαλφιτανό!

bet365

Ο Ολυμπιακός κοντά σε μια... έξυπνη βόμβα, μιας και ο Μοργκάν Αμαλφιτανό απάντησε θετικά στην επαφή που είχε με τον Πιέρ Ισά. Eπιβεβαιώνει ο Ολυμπιακός τις επαφές.

Κοντά στην απόκτηση του Μοργκάν Αμαλφιτανό βρίσκεται ο Ολυμπιακός και όπως έχουμε τονίσει από το βράδυ της Δευτέρας ο παίκτης είναι θετικός στο να έρθει στην Ελλάδα. Οι ερυθρόλευκοι κινήθηκαν γρήγορα, τα έχουν βρει σχεδόν σε όλα με τους Μασσαλούς, μιας και οι τελευταίοι είναι πρόθυμοί να τον παραχωρήσουν. Εξάλλου, σημαντικό ρόλο στη μεταγραφή έχει παίξει και η επιθυμία του παίκτη, μιας και ο 28χρονος θέλει να πάρει την φανέλα βασικού σε ομάδα με συμμετοχή στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. «Ο Πιέρ Ισά μίλησε σήμερα με τον Μοργκάν και ο παίκτης είπε το ΟΚ. Μάλιστα, ο Ολυμπιακός μπορεί να καλύψει τον μισθό του» τονίζει πηγή κοντά στον μέσο της Μαρσέιγ.

Ο Αμαλφιτανό μπορεί να παίξει τόσο στον άξονα ως δημιουργικός μέσος, αλλά και στην δεξιά πτέρυγα. Μπορεί δημιουργεί παιχνίδι, να μοιράζει ασίστ, να πατάει περιοχή και να βοηθά τον επιθετικό. Ο αθλητικός διευθυντής της Μαρσέιγ, Ζοσέ Ανιγκό επιβεβαίωσε πως οι επαφές είναι σε καλό σημείο, αν και οι Γάλλοι περιμένουν ένα ποσό κοντά στα 2-3 εκατ. ευρώ για να δώσουν το... ΟΚ!

Παράλληλα, από τον Ολυμπιακό τονίζεται πως υπάρχουν διαπραγματεύσεις με την Μαρσέιγ και την πλευρά του ποδοσφαιριστή, ωστόσο ακόμα δεν υπάρχει κάτι οριστικό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα