Ανανέωσε δύο χρόνια με Οικονομόπουλο ο Άρης

Ανανέωσε δύο χρόνια με Οικονομόπουλο ο Άρης

Ανανέωσε δύο χρόνια με Οικονομόπουλο ο Άρης

Τη συμφωνία της για διετή συνεργασία με τον Μπάμπη Οικονομόπουλο ανακοίνωσε η ΠΑΕ Άρης.

Ο 22χρονος μέσος της ομάδας της Θεσσαλονίκης τα βρήκε με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Δημήτρη Ηλιάδη, για νέο διετές συμβόλαιο

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι ο Μπάμπης Οικονομόπουλος θα είναι για δύο ακόμη χρόνια ποδοσφαιριστής της ομάδας μας.

Η συμφωνία για την ανανέωση του συμβολαίου του επιτεύχθηκε στη σημερινή συνάντηση που είχε στην Αθήνα ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, Δημήτρης Ηλιάδης, με τον 22χρονο μέσο και το εκπρόσωπό του.

Ο Μπάμπης Οικονομόπουλος, ο οποίος θα υπογράψει το νέο διετές συμβόλαιό του μόλις έρθει στη Θεσσαλονίκη, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ τα εξής: «Όπως είπα και μετά την πρώτη συνάντηση που είχα με τον πρόεδρο, επιθυμία του ήταν να παραμείνω στον ΑΡΗ. Ευχαριστώ τον κ. Ηλιάδη για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε. Είμαι χαρούμενος που όλα πήγαν καλά και συμφωνήσαμε στην ανανέωση του συμβολαίου μου. Όπως έκανα τα προηγούμενα χρόνια, έτσι και τώρα θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της».

Ανοικτές οι Θύρες 2 και 7 στην πρώτη

Εν τω μεταξύ στην αυριανή (27/06, 19:00) πρώτη προπόνηση της νέας χρονιάς στο «Κλ. Βικελίδης» θα είναι ανοικτές οι Θύρες 2 και 7 (επισήμων) για τον κόσμο του Άρη.

Best of internet