Πιστός στην Άρσεναλ ο Κοσιελνί

Δημήτρης Βέργος
Πιστός στην Άρσεναλ ο Κοσιελνί

bet365

Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός των «Κανονιέρηδων» κλείνει τα αυτιά του στις μεταγραφικές σειρήνες των Μπαρτσελόνα και Μπάγερν Μονάχου.

Η καλή σεζόν που πραγματοποίησε με τη φανέλα της Άρσεναλ είχε ως αποτέλεσμα ο Λορέν Κοσιελνί να μπει στο μεταγραφικό στόχαστρο των Μπάγερν και Μπαρτσελόνα. Αμφότερες οι ομάδες εξετάζουν την περίπτωσή του, χωρίς ωστόσο μέχρι στιγμής να έχει κατατεθεί κάποια επίσημη πρόταση.

Ο ίδιος όμως με δηλώσεις του τονίζει πως είναι συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις του με τους «Κανονιέρηδες» ενόψει της νέας σεζόν δείχνοντας πως για την ώρα δεν σκοπεύει να αποχωρήσει από το Έμιρεϊτς.

«Δεσμεύομαι με τετραετές συμβόλαιο και τη δεδομένη χρονική στιγμή είμαι παίκτης της Άρσεναλ», υπογράμμισε λακωνικά ο Κοσιελνί, ο οποίος παράλληλα πρόσθεσε ότι είναι σημαντικό το γεγονός ότι ο σύλλογος κατάφερε να εξασφαλίσει για ακόμη μια διαδοχική σεζόν τη συμμετοχή του στο Τσάμπιονς Λιγκ.

«Το πιο σημαντικό είναι ότι η Άρσεναλ θα αγωνίζεται στο Τσάμπιονς Λιγκ. Σε γεμίζει με ενθουσιασμό το γεγονός ότι αντιμετωπίζεις τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα