Έ«χ»ασε την ευκαιρία αλλά περνάει! (vid)

Έ«χ»ασε την ευκαιρία αλλά περνάει! (vid)

Έ«χ»ασε την ευκαιρία αλλά περνάει! (vid)

bet365

Ο Μπουχαλάκης έχασε το... άχαστο σε κενή εστία καθώς έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, η Ελλάδα δεν κέρδισε το Μάλι (0-0), αλλά με την Παραγουάη της φτάνει ο βαθμός. Yπό συνθήκες περνάει και με... ήττα!

Το παιχνίδι στο πρώτο μέρος ήταν κατώτερο των περιστάσεων, αφού και οι δύο ομάδες μπήκαν αρκετά φοβισμένα και δεν έψαξαν το γκολ. Αντιθέτως, προτίμησαν να προσέξουν την άμυνά τους και να περιμένουν πότε θα βρουν την ευκαιρία για να χτυπήσουν στην κόντρα.

Αυτό, είχε ως αποτέλεσμα να μην υπάρχει ρυθμός στην αναμέτρηση, ενώ ενδεικτικό είναι και το γεγονός ότι οι μόνες φάσεις που έγιναν στο πρώτο ημίχρονο, ήταν μετά από λάθος της άμυνας.

Αρχικά, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είχε μία ευκαιρία να σκοράρει, όταν ο μετά από λάθος των αμυντικών του Μάλι, ο Διαμαντάκος έφυγε στην κόντρα. Η επιλογή όμως του επιθετικού του Ολυμπιακού έκανε πολύ λάθος επιλογή, καθώς αντί να σπάσει την μπάλα στον Κολοβό, προτίμησε να τα κάνει όλα μόνος του και έτσι έχασε εύκολα την μπάλα.

Η απάντηση των Αφρικανών ήρθε στο 31', όταν το αμυντικό μας δίδυμο αδράνησε και έδωσε την ευκαιρία στον Νιάνε να βγει σε θέσει τετ α τετ. Αυτός κρέμασε τον Καπίνο, όμως για καλή μας τύχη η μπάλα πέρασε λίγο άουτ και έτσι παρέμεινε το 0-0.

Στην επανάληψη, οι δύο ομάδες μπήκαν πιο ορεξάτες και είχαν από μία καλή φάση, χωρίς όμως να μπορέσουν να τις εκμεταλλευτούν. Το παιχνίδι βέβαια δεν είχε ρυθμό, αλλά τουλάχιστον υπήρχε μεγαλύτερη όρεξη, σε σχέση με το πρώτο μέρος.

Η κορυφαία στιγμή του αγώνα, ήρθε με την συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού και ανήκε στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Ο Διαμαντάκος έκανε το γύρισμα στην καρδιά της αντίπαλης περιοχής, σε μία φάση που έμοιαζε με... φωτοτυπία του πρώτου τέρματος κόντρα στο Μεξικό. Αυτήν όμως την φορά, ο Μπουχαλάκης δεν ήταν εύστοχος, καθώς μπροστά σε κενή εστία... κατάφερε να στείλει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι!

Από εκεί και πέρα, οι δύο ομάδες έριξαν και πάλι την απόδοσή τους και δεν πίεσαν ιδιαίτερα για κάποιο τέρμα. Το Μάλι προσπαθούσε να σκοράρει με μακρινά σουτ, ενώ η Εθνική μας δοκίμασε κάποιες σέντρες, που ήταν... παιχνιδάκι για τους κεντρικούς αμυντικούς των Αφρικανών.

Το τελικό σφύριγμα βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες χωρίς σκορ, αποτέλεσμα που τις... βολεύει. Η Εθνική μας με μία ισοπαλία είναι στην επόμενη φάση, ενώ ακόμα και με ήττα, έστω και ως τρίτη θα συνεχίσει. Και αυτό γιατί ακόμα και να επικρατήσει το Μάλι κόντρα στο Μεξικό, οι 4 βαθμοί θα μας δώσουν την δυνατότητα να περάσουμε ως τρίτοι.

Μάλι (Μούσα Τραορέ): Μπερτέ, Α. Τραορέ, Ο. Κεϊτά, Ντιαλό (66' Α. Κεϊτά), Μ. Ντιαρά, Νιάν, Τ. Κεϊτά, Μ. Τραορέ (85' Σισοκό), Σαμακέ, Μαρικό, Νιμαγκά.

Ελλάδα (Κώστας Τσάνας): Καπίνο, Μαρινάκης, Σταφυλίδης, Μπουγαΐδης, Τριανταφυλλόπουλος, Μπάλλας (67' Φουρλάνος), Διαμαντάκος, Κολοβός, Γιαννιώτας (80' Ράνος), Κουρμπέλης, Μπουχαλάκης (89' Μπακασέτας).

Η χαμένη ευκαιρία του Μπουχαλάκη:


Mali - Yunanistan: 0-0 από trthaber

Βαθμολογία

1. Παραγουάη 4
2. Ελλάδα 4
3. Μάλι 2
4. Μεξικό 0

 

Τελευταία Νέα