Ελεύθερος για υπογραφές!

Ελεύθερος για υπογραφές!

Νίκος Αθανασίου
Ελεύθερος για υπογραφές!

bet365

Το μεσημέρι της Τετάρτης αναμένεται στην Αθήνα ο Έρικ Φάλκενμπεργκ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Άλκμααρ. «Κλειστή» και χωρίς τους «κομμένους» η πρώτη προπόνηση.

Στην τελική ευθεία μπαίνει η μεταγραφή του Έρικ Φάλκενμπεργκ στον Παναθηναϊκό. Όπως σας έχει αποκαλύψει από την πρώτη στιγμή το gazzetta.gr, ο Ολλανδός μέσος ήταν μια... ανάσα από το «τριφύλλι» και έμενε μοναχά να αφεθεί ελεύθερος από την Άλκμααρ. Έτσι κι έγινε. Ο 25χρονος μέσος τα βρήκε με την πρώην του ομάδα και αναμένετε την Τετάρτη στην Αθήνα(16:20). Ο Φάλκενμπεργκ έχει συμφωνήσει προφορικά με το «τριφύλλι», έχει μιλήσει με τον Γιάννη Αναστασίου και έρχεται στη χώρα μας για τις λεπτομέρειες. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αποτελέσει την δεύτερη φετινή μεταγραφή μετά τον Μπαϊράμι.

Απλά έχουν προταθεί

Παράλληλα, και όσον αφορά τα ονόματα από το εξωτερικό που γράφτηκαν στον ελληνικό Τύπο, είναι ποδοσφαιριστές που απλά έχουν προταθεί. Δεν υπάρχει κάτι προχωρημένο, ενώ προτεραιότητα αποτελεί ο Σωτήρης Κυργιάκος.

Κλειστή η «πρώτη» και χωρίς «κομμένους»

Από κει και πέρα, το βράδυ της Τετάρτης ξεκινά η νέα σεζόν . Η προετοιμασία του «τριφυλλιού» αρχίζει στις 7 το απόγευμα στην Παιανία ενώ το πρωί θα έχει εργομετρικά. Στις 2/7 οι «πράσινοι» θα αναχωρήσουν για την Ολλανδία, εκεί όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο του «χτισίματος» του νέου Παναθηναϊκού. Η πρώτη προπόνηση θα είναι «κλειστή» για κόσμο και ΜΜΕ και παρόντες θα είναι οι εξής: Μπαϊράμι, Ζέκα, Αναγνωστόπουλος, Αναστασόπουλος, Αποστολόπουλος, Γιαννιτσάνης, Δώνης, Καρνέζης, Κουσίδης, Λαγός, Μαυρίας, Μουζακίτης, Ντίνας, Ρισβάνης, Σεϊταρίδης, Σπυρόπουλος, Σταματάκης, Ταμπάκης, Χουχούμης.Λόγω υποχρεώσεων με την Εθνική απουσιάζουν οι: Καπίνο, Τριανταφυλλόπουλος και Μαρινάκης.

Οι Βελάσκες, Πίντο, Χαμπίμπ, Βιτόλο, Κουίνσι, Φορναρόλι και Τοτσέ έχουν εδώ και καιρό ενημερωθεί σχετικά με τις προθέσεις του Παναθηναϊκού και κατά συνέπεια τους δόθηκε η επιλογή να έρθουν είτε στις 27 Ιουνίου είτε στις 12 Ιουλίου. Όλοι ενημέρωσαν πως θα έρθουν στις 12 Ιουλίου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα