Ιταλικές... σειρήνες για Κολοβό

Ιταλικές... σειρήνες για Κολοβό

bet365

Στο στόχαστρο της Μπολόνια, αλλά και άλλων Ιταλικών ομάδων, φέρεται να είναι ο Δημήτρης Κολοβός σύμφωνα με δημοσιεύματα από το εξωτερικό.

Επιμένει Ελληνικά η Μπολόνια, η οποία μετά τους Κονέ και Χριστοδουλόπουλο, θέλει να κάνει δικό της και τον Δημήτρη Κολοβό του Πανιωνίου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας tuttomercatoweb, η οποία ειδικεύεται σε θέματα μεταγραφών, ο ταλαντούχος εξτρέμ απασχολεί τόσο την Μπολόνια, όσο και άλλες ομάδες της χώρας όπως η Ουντινέζε και η Κάλιαρι.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, ο παίκτης κοστολογείται περίπου στα 600.000 ευρώ, ποσό που όπως φαίνεται δεν είναι απαγορευτικό για την Μπολόνια. Στο ίδιο κείμενο, εμπλέκεται και το όνομα του Γιάννη Σκόνδρα, ο οποίος αν και ήταν στην λίστα των Ιταλών, τελικά κατάληξε στον ΠΑΟΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα