Φεύγουν τέσσερις από ΟΦΗ

Φεύγουν τέσσερις από ΟΦΗ

Gazzetta team
Φεύγουν τέσσερις από ΟΦΗ

bet365

Εκτός από μεταγραφές θα υπάρχουν και αποχωρήσεις στον ΟΦΗ, με τους Βαλεριάνο, Χατζηκοσμά, Συνάνη και Χαριτωνίδη να έχουν ενημερωθεί πως θα αποτελέσουν παρελθόν από τους Κρητικούς.

Τόσο η έλευση Γκαλέτι, όσο και οι άλλες μεταγραφές που έχουν γίνει και θα γίνουν, έχουν φέρει ενθουσιασμό στους φιλάθλους του ΟΦΗ. Ωστόσο οι Κρητικοί δεν θα αποκτούν μόνο, αλλά θα πρέπει να αρχίσουν και τις αποχωρήσεις, μιας και ο Παύλος Δερμιτζάκης έχει ενημερώσει πως θέλει το ρόστερ του να είναι το πολύ 26 παικτών.

Για τον λόγο αυτό ο έμπειρος προπονητής ενημέρωσε τους Λάζαρο Χαριτωνίδη, Γιώργο Βαλεριάνο, Αργύρη Συνάνη και Στέργο Χατζηκοσμά πως δεν θα είναι στα πλάνα του ενόψει της ερχόμενης χρονιάς. Αυτές δεν θα είναι οι μοναδικές αποχωρήσεις, καθώς θα υπάρξουν και άλλες

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα