Ανακοινώθηκε ο Στέφενς

Ανακοινώθηκε ο Στέφενς

Ανακοινώθηκε ο Στέφενς

bet365

Ο Χουμπ Στέφενς υπέγραψε μπροστά στις κάμερες το νέο του συμβόλαιο και ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή κ. Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens , ο οποίος κατά τη διάρκεια της επίσημης παρουσίασής του στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης» υπέγραψε συμβόλαιο χρονικής διάρκειας έως και τις 30/06/2015.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κ. Ιβάν Σαββίδης καλωσορίζοντας τον κ. Stevens στην οικογένεια του Δικέφαλου υποστήριξε: «Θέλαμε να οδηγήσει την ομάδα στην κορυφή ένας προπονητής που ξέρει το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Δε θα κρύψω ότι αναλύαμε πολύ καιρό αυτό το θέμα. Συζητούσαμε για πολλούς υποψηφίους, αλλά καταλήξαμε στον κ. Στέφενς. Με μεγάλη μας χαρά τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του ΠΑΟΚ. Θα ήθελα να σας παρακαλέσω όσο πιο θερμά γίνεται να δεχτείτε αυτή την επιλογή μας

Υπάρχουν πολλοί μεγάλοι στόχοι και σε μικρό χρονικό διάστημα θα πρέπει να ετοιμάσει την ομάδα για να κυνηγήσουμε τον τίτλο. Γιατί του χρόνου πρέπει να γίνουμε πρωταθλητές Ελλάδας. Υπό αυτές τις συνθήκες, συζητούσαμε για πολύ καιρό τον ερχομό του. Αυτός είναι ο βασικός στόχος ο οποίος δεν εξαιρεί και τη διεκδίκηση του Κυπέλλου. Το 2014 θα είναι η πολύ σοβαρή χρονιά για τον ΠΑΟΚ και ελπίζουμε να έχουμε καλά αποτελέσματα.

Επαναλαμβάνω ότι θέλουμε να βγούμε πρωταθλητές. Το πως, εξαρτάται από τη δική του δουλειά. Εξαρτάται από την προσέγγιση του. Εγώ και όλοι οι συνεργάτες μου στον ΠΑΟΚ, θα είμαστε οι βοηθοί του. Θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να πετύχουμε το στόχο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα