Στο περίμενε και η Μπαρτσελόνα για Ρούνεϊ

Δημήτρης Βέργος
Στο περίμενε και η Μπαρτσελόνα για Ρούνεϊ

bet365

Και η Μπαρτσελόνα προστίθεται στο γκρουπ των ομάδων που εξετάζουν την περίπτωση του επιθετικού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Γουέιν Ρούνεϊ με την επιστροφή του από τις καλοκαιρινές διακοπές αναμένεται να καθίσει μαζί με τον Ντέιβιντ Μόγιες προκειμένου να συζητήσουν για το μέλλον του στον σύλλογο.

Ήδη ομάδες όπως η Τσέλσι, η Ρεάλ Μαδρίτης και η Άρσεναλ περιμένουν με ενδιαφέρον το αποτέλεσμα αυτών των συνομιλιών και σε περίπτωση που ο Ρούνεϊ διατηρήσει τη στάση του για αποχώρηση από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τότε οι προτάσεις θα... πέσουν βροχή!

Όπως αναφέρει σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Sun, ανάμεσα στη λίστα των ομάδων που περιμένουν τις εξελίξεις μπαίνει και η Μπαρτσελόνα. Μάλιστα πηγή μέσα από το περιβάλλον της ομάδας δήλωσε στην εφημερίδα: «Ο Ρούνεϊ είναι ακριβώς ο τύπος του επιθετικού που θα ταίριαζε καλύτερα στο σύστημά μας. Το άγγιγμα της μπάλας, η κίνησή του, το κοντρόλ που διαθέτει και ο τρόπος που διαβάζει το παιχνίδι είναι εντυπωσιακά και σε περίπτωση που έμπαινε προς πώληση τότε η Μπαρτσελόνα θα ενδιαφερόταν σίγουρα για την απόκτησή του».

Αξίζει να σημειωθεί πως σε περίπτωση που η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βάλει πωλητήριο τελικά στον Ρούνεϊ, τότε θα αξιώσει ένα ποσό της τάξεως των 30 εκατομμυρίων ευρώ.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα