«Ιπτάμενος» γκολτζής για ΑΕΚ!

«Ιπτάμενος» γκολτζής για ΑΕΚ!

Γιώργος Τσακίρης
«Ιπτάμενος» γκολτζής για ΑΕΚ!

bet365

Τον Τζακ Τάουπ των 144 γκολ σε 307 συμμετοχές έχουν προτείνει στην Ένωση σύμφωνα με Ολλανδό δημοσιογράφο.

Από το gazzetta.gr είχατε πληροφορηθεί ότι στην ΑΕΚ έχει προταθεί επιθετικός από το εξωτερικό, που είναι και το μεγάλο φαβορί για την γραμμή κρούσης. Αυτός φαίνεται ότι είναι ο Τζακ Τάουπ, όπως αποκάλυψε μέσω twitter ο Ολλανδός δημοσιογράφος Sander Berends! «Κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου πάντα υπάρχουν εκπλήξεις. Ο ελεύθερος Τζακ Τάουπ βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την ΑΕΚ», ήταν το μήνυμά του!

Ο 29χρονος επιθετικός (έχει ύψος 1,86) μένει ελεύθερος από την Φόλενταμ και πήρε την απόφαση να δοκιμάσει αλλού την τύχη του. Παρά το ενδιαφέρον της Ρόντα, μάλιστα, που βλέπει στο πρόσωπό του τον αντικαταστάτη του Μαλκί (πουλήθηκε στην Κασίμπασα), ο Τάουπ φέρεται να εξετάζει το ενδεχόμενο να έρθει στην Ελλάδα παρά να μείνει στην Ολλανδία, έστω και αν εδώ θα αγωνιστεί στην τρίτη κατηγορία!

Ο Ολλανδός είναι πρώτος σκόρερ στην Jupiler League (δεύτερη κατηγορία) τις δύο τελευταίες σεζόν, πέρυσι πέτυχε 27 γκολ σε 31 αγώνες (!), ενώ συνολικά από τη σεζόν 2002-03 έχει σκοράρει 144 γκολ σε 307 συμμετοχές! Έχει αγωνιστεί, μάλιστα, 3 σεζόν στην Eredivisie με τις Φόλενταμ και Γκρόνινγκεν (δεν σκόραρε στα 11 ματς που έπαιξε), πετυχαίνοντας 13 γκολ σε 64 παιχνίδια.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, η ΑΕΚ προχωράει σε μία σούπερ μεταγραφή για τα δεδομένα της Football League 2!

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα