Μίγκελ Βίτορ... τριετίας!

Μίγκελ Βίτορ... τριετίας!

Μίγκελ Βίτορ... τριετίας!

bet365

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Μίγκελ Βίτορ είναι ο ΠΑΟΚ, με τους Πορτογάλους να μιλούν ήδη για συμφωνία και συμβόλαιο τριετούς διάρκειας.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει: «Η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. ενημερώνει ότι βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις και πολύ κοντά σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή της S.L. Benfica Miguel Ângelo Leonardo Vítor». Mάλιστα, οι Πορτογάλοι μιλούν ήδη για οριστικοποίοηση της συμφωνίας με τον παίκτη, ο οποίος θα υπογράψει συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με τους Θεσσαλονικείς.

Ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Μπενφίκα και το 2007 σε ηλικία 18 ετών έκανε το ντεμπούτο στην πρώτη ομάδα των «αετών της Λισαβόνας» εναντίον της Γκιμαράες, ενώ αγωνίστηκε και στον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ εναντίον της Κοπεγχάγης εκμεταλλευόμενος τις απουσίες των βασικών Λουιζάο και Νταβίντ Λουίζ με τους οποίους υπήρξε συμπαίκτης, ως τον Ιανουάριο του 2008 όταν και δόθηκε δανεικός στην Ντεπορτίβο Άβες.

Ακολούθησε το 2010 ο δανεισμός του στην αγγλική Λέστερ, ενώ την σεζόν 2012-2013 πραγματοποίησε 11 εμφανίσεις με την Μπενφίκα B.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα