Επαφή Ισά για Αμαλφιτανό

Επαφή Ισά για Αμαλφιτανό

Gazzetta team
Επαφή Ισά για Αμαλφιτανό

bet365

Δυνατά στη μάχη της απόκτησης του Μόργκαν Αμαλφιτανό φαίνεται πως έχει μπει ο Ολυμπιακός και οι Γάλλοι κάνουν λόγο για επίσημη επαφή του Πιέρ Ισά με την πλευρά της Μαρσέιγ.

Στην κορυφή της «ερυθρόλευκης» λίστας βρίσκεται όπως όλα δείχνουν ο Γάλλος μέσος των Μασσαλών. Μετά το «ναυάγιο» της υπόθεσης Βερδού οι νταμπλούχοι Ελλάδας έχουν στρέψει σε άλλες περιπτώσεις την προσοχή τους και ο πρώτος στόχος είναι σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο 28χρονος άσος.

Ο τεχνικός της γαλλικής ομάδας άλλωστε, Ελί Μπο φέρεται να διεμήνυσε στον παίκτη ότι δεν τον υπολογίζει και θα πρέπει να βρει ομάδα, γεγονός που ανοίγει... διάπλατα τον δρόμο για το μεγάλο Λιμάνι. Όπως αναφέρουν τα Μέσα της χώρας δε, ο Πιέρ Ισά έχει ήδη ξεκινήσει τις επαφές για να ντύσει τον παίκτη στα ερυθρόλευκα, τη στιγμή όμως που οι Πειραιώτες δεν «παίζουν» μόνοι τους.

Σύμφωνα με τους Άγγλους ενδιαφέρον για τον παίκτη υπάρχει και από τη Φούλαμ, κάτι που σαφώς δυσκολεύει το έργο του Ολυμπιακού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα