Εποχή Μπενίτεθ στην Νάπολι

Εποχή Μπενίτεθ στην Νάπολι

bet365

Ο Ισπανός παρουσιάστηκε από τους Παρτενοπέι και τόνισε ότι θέλει μία δυνατή ομάδα στο Champions League.

Η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον 53χρονο ήταν γνωστή εδώ και εβδομάδες, όμως τώρα έγινε η παρουσίαση από τον πρόεδρο των Ναπολιτάνων, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις. «Είμαι πολύ χαρούμενος που είδα την πόλη, γνωρίζω τους οπαδούς της ομάδας. Είναι ένα δυνατό σύνολο, θέλουμε να την βελτιώσουμε και να την κάνουμε πιο ισχυρή στο μέλλον είπε στις πρώτες δηλώσεις ο Ράφα.

Σε ερώτηση που δέχθηκε για τον Καβάνι, απάντησε: «Μίλησα μαζί του πολλές φορές, αν μείνει θα είναι κάτι πολύ σημαντικό. Ελπίζω η ομάδα να επιτίθεται, να αμύνεται καλά και να κερδίζει. Μιλάω πολύ και με τον πρόεδρο και τον αθλητικό διευθυντή και θέλουμε να παρουσιάσουμε ένα δυνατό σύνολο στο Champions League».

Ο Ντε Λαουρέντις είπε: «Ο Ράφα Μπενίτεθ είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για εμάς. Εχει μεγάλη διεθνή εμπειρία και η ομάδα μπορεί να ωριμάσει με αυτόν στο τιμόνι. Ενας κύκλος 8 ετών έκλεισε, τώρα ξεκινάει μία νέα εποχή».

Οσον αφορά τον Καβάνι: «Εχουμε εξαιρετική σχέση με τον Εντι, ξέρει ότι η Νάπολι είναι μεγάλη ομάδα. Είναι λογικό ότι τα μεγάλα κλαμπ τον θέλουν, η Μάντσεστερ Σίτι δεν θέλει να πληρώσει τη ρήτρα του».

 

SERIE A Τελευταία Νέα