Στο «κόλπο» με... 100άρη Φορλάν (vid)

Στο «κόλπο» με... 100άρη Φορλάν (vid)

bet365

Ζωντανή για πρόκριση στους «4» του Κονφεντέρεισον Καπ η Ουρουγουάη, που νίκησε με 2-1 τη Νιγηρία χάριν στο γκολ του Ντιέγκο Φορλάν, ο οποίος έφτασε τις 100 συμμετοχές.

Σπουδαίο τρίποντο για την ομάδα του Ταμπάρες στη δεύτερη αγωνιστική του Β' ομίλου του Κονφεντερέισον Καπ, με το οποίο «κλειδώνει» ουσιαστικά την πρόκρισή της στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Οι Ουρουγουανοί άλλωστε ξεπερνούν πλέον στην ισοβαθμία τη Νιγηρία κι ενώ στο τελευταίο ματς τους περιμένει η αδύναμη Ταϊτή, τη στιγμή που οι «Σούπερ Αετοί» θα αντιμετωπίζουν την Ισπανία.

Πιο δυνατά μπήκε στο παιχνίδι η Ουρουγουάη, που πίεσε από την αρχή και δικαιώθηκε αρκετά γρήγορα. Μόλις στο 19' ο Ντιέγκο Λουγκάνο άνοιξε το σκορ κι έβαλε σε θέση οδηγού την ομάδα του, ωστόσο ο ίδιος θα χάσει το επόμενο ματς, λόγω της κίτρινης που δέχτηκε στο 79' και ήταν η δεύτερη στη διοργάνωση.

Στη συνέχεια πάντως ανέβασαν την απόδοσή τους οι Νιγηριανοί και με ένα εξαιρετικό τέρμα ο Όμπι Μικέλ έφερε το ματς στα ίσια στο 37ο λεπτό. Στο ενδιάμεσο πάντως υπήρξαν χαμένες ευκαιρίες από τη «Σελέστε», όπως επίσης και το συγκρότημα του Κέσι. Νωρίς στην επανάληψη Σουάρες και Καβάνι έκαναν ωραία το 1-2, η μπάλα έφτασε στον Φορλάν κι εκείνος συνδύασε με γκολ (51') την 100η συμμετοχή του με τη φανέλα της εθνικής, διαμορφώνοντας παράλληλα το τελικό 2-1.

Επιπλέον ο άσος της Ιντερνασιονάλ έφτασε τα 34 διεθνή γκολ και ξεπέρασε εκ νέου τον Σουάρες, όντας ο πρώτος σκόρερ της Ουρουγουάης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα