Ισλα: «Γιούβε, Ιντερ ή Νάπολι»

Ισλα: «Γιούβε, Ιντερ ή Νάπολι»

bet365

Την επιθυμία του να παίζει συνεχώς τη νέα σεζόν με τη φανέλα... οποιασδήποτε ομάδας, εξέφρασε ο Μαουρίτσιο Ισλα.

Ο Χιλιανός δεξιός χαφ δεν είχε καλή πρώτη σεζόν στο Τορίνο και όλα δείχνουν ότι δε θα ζήσει δεύτερη καθώς οι Μπιανκονέρι δέχονται να τον παραχωρήσουν. Η Ιντερ είναι αυτή που ενδιαφέρεται περισσότερο ως τώρα ενώ έχουν ακουστεί και κάποιες φήμες για τη Νάπολι, χωρίς όμως κάτι συγκεκριμένο ως τώρα από τους Παρτενοπέι.

Ο ίδιος, πάντως, σε δηλώσεις του, ξεκαθάρισε ότι δεν τον ενδιαφέρει ποια θα είναι η ομάδα στην οποία θα βρίσκεται τη νέα σεζόν. Αυτό που τον... καίει είναι να αγωνίζεται συνεχώς.

«Εμαθα για τη συμφωνία της Γιουβέντους με την Ουντινέζε για την ανανέωση της συνιδιοκτησίας αλλά δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μου κανείς από τη Γιούβε. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να μάθω πού θα βρίσκομαι τη νέα σεζόν καθώς θέλω να γίνω ξανά ο παίκτης που ήμουν στην Ουντινέζε. Θέλω να παίζω συνεχώς είτε είμαι στη Γιουβέντους είτε στην Ιντερ είτε στη Νάπολι», ήταν τα λόγια του.

Η Γιούβε, πάντως, έχει κάνει σαφές ότι θέλει 7,5 εκατ. ευρώ για τον Χιλιανό, με την Ιντερ ως τώρα να μην ανεβαίνει πάνω από τα 5-5,5.

 

SERIE A Τελευταία Νέα