Έπαιξε μπάλα με σφαίρα στο κεφάλι!

Θάνος Σαρρής
Έπαιξε μπάλα με σφαίρα στο κεφάλι!

bet365

Μια φοβερή ιστορία φέρνει στη δημοσιότητα εφημερίδα της Βοσνίας, με έναν ερασιτέχνη τερματοφύλακα να παίζει κανονικά και να δέχεται μόλις ένα γκολ, έχοντας σφηνωμένη στο κεφάλι του μια σφαίρα!

Ο 51χρονος τερματοφύλακας Ντούσκο Κρτάλιτσα αγωνιζόταν σε ένα ποδοσφαιρικό τουρνουά σε προάστιο του Σαράγεβο. Κάποια στιγμή άρχισε να παραπονιέται για ένα πόνο στο κεφάλι. Υπέθεσε ότι προέρχεται από χτύπημα στο δοκάρι, στην προσπάθειά του να αποκρούσει ένα σουτ. Συνέχισε λοιπόν να παίζει κανονικά και μάλιστα... κατέβασε και ρολά, αφού σε όλη τη διάρκεια δέχθηκε μόλις ένα γκολ.

Ωστόσο, κάποια στιγμή άρχισε να νιώθει δυσκαμψία στο χέρι του και είχε προβλήματα στην ομιλία. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα από τη Βοσνία, μεταφέρθηκε αμέσως σε τοπικό νοσοκομείο, όπου οι γιατροί βρήκαν στο κρανίο του μια σφαίρα εννα χιλιοστών, η οποία είχε καταλήξει στον άτυχο άνδρα από εξωστρακισμό και είχε χάσει μέρος της δύναμής της! Αμέσως, υποβλήθηκε σε επέμβαση για να την αφαιρέσει.

Ένας 42χρονος συνελήφθη από τις αρχές, οι οποίες έπρεπε να ερευνήσουν τρεις γάμους που έγιναν στην περιοχή εκείνη τη μέρα, καθώς το έθιμο των πυροβολισμών στο μυστήριο δεν υπάρχει μόνο στην Κρήτη! Ο Κρτάλιτσα πάντως αυτή τη στιγμή έχει σταθεροποιηθεί και κατά τα φαινόμενα τη γλιτώνει από.. θαύμα!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα