Ύμνοι Φάμπρι για Λόπεθ

Ύμνοι Φάμπρι για Λόπεθ

Gazzetta team
Ύμνοι Φάμπρι για Λόπεθ

bet365

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Φάμπρι για τον Ινίγο Λόπεθ, με τον Ισπανό τεχνικό να στέκεται στην αποτελεσματικότητα και την εξυπνάδα του 30χρονου κεντρικού αμυντικού.

«Είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής. Ξεχωρίζεις την εξυπνάδα του, την τακτική του προσαρμοστικότητά του και την ευφυΐα του να αντιλαμβάνεται και να εκτελεί τις οδηγίες του προπονητή του. Μπορεί να ηγηθεί της αμυντικής γραμμής, αν αυτή είναι σωστά δουλεμένη», είπε αρχικά ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού στην εφημερίδα «Goal» για το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ και συνέχισε:

«Μια από τις αρετές του είναι η πρόληψη. Διαβάζει σωστά τις φάσεις, βρίσκεται εκεί που πρέπει όταν πρέπει. Είναι ανώτερος από τις απαιτήσεις του ελληνικού πρωταθλήματος. Τόσο στη δύναμη συγκριτικά με το επίπεδο της πλειοψηφίας των επιθετικών που θα αντιμετωπίσει στην κατηγορία και στην ταχύτητα που πάντοτε πήγαινε χέρι-χέρι με την ευφυΐα και την πρόνοια για να ανακοπεί μια επικίνδυνη επίθεση. Είναι αποτελεσματικός στη δουλειά του».

Ο Φάμπρι σχολίασε και την ικανότητα του Λόπες στο σκοράρισμα: «Έχει ανεπτυγμένη ικανότητα να σκοράρει. Η δύναμή του στον αέρα του δίνει πλεονέκτημα επί των αντιπάλων του. Είναι ένα όπλο που μπορεί να εκμεταλλευτεί κάθε προπονητής που δουλεύει με ευλάβεια τις εκτελέσεις των στημένων φάσεων. Ερχόμενος από πίσω είτε στο πρώτο είτε στο δεύτερο δοκάρι μοιάζει ασταμάτητος»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα