«Είμαστε σε συζητήσεις με Φυτανίδη»

«Είμαστε σε συζητήσεις με Φυτανίδη»

«Είμαστε σε συζητήσεις με Φυτανίδη»

bet365

Ο ΠΑΟΚ καθυστερεί την απόκτηση του Σωκράτη Φυτανίδη με αποτέλεσμα ο Ατρόμητος να μπει «σφήνα» και να συζητάει με τον κεντρικό αμυντικό ένα νέο συμβόλαιο. «Είμαστε σε επαφές λίγη υπομονή», ανέφερε στο gazzetta.gr ο Γιώργος Σπανός.

Στον ΠΑΟΚ φαίνεται πως σκέφτονται πως το θέμα Φυτανίδη αρχίζει ν’ ατονεί μετά και την απόκτηση του Λόπεζ. Οι Θεσσαλονικείς που είχαν ως πρώτη προτεραιότητα την απόκτηση του έμπειρου αμυντικού τις τελευταίες ημέρες δεν έχουν προχωρήσει το θέμα της απόκτησης του. Ο Φυτανίδης παραμένει στη Θεσσαλονίκη περιμένοντας τον ΠΑΟΚ, όμως όχι για πολύ, αν η διοίκηση Βρύζα δεν κάνει το επόμενο βήμα.

Η ομάδα του Ατρομήτου βλέποντας αυτή την καθυστέρηση που υπάρχει στο θέμα ΠΑΟΚ-Φυτανίδη, μπήκε «σφήνα» και προσπαθεί να κρατήσει στο Περιστέρι τον διεθνή αμυντικό. Ο πρόεδρος του Ατρομήτου Γιώργος Σπανός με δηλώσεις του στο gazzetta.gr ανέφερε τα εξής: «Μιλάμε με τον Σωκράτη. Του έχουμε κάνει μια πρόταση για να παραμείνει στην ομάδα. Να κάνουμε λίγη υπομονή και θα έχουμε εξέλιξη στο θέμα. Δεν μπορώ να πω αν είμαστε κοντά η μακριά, αλλά μόνο σε συζητήσεις. Λίγη υπομονή».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα