Διαψεύσεις για... όλους!

Διαψεύσεις για... όλους!

Δημήτρης Τομαράς
Διαψεύσεις για... όλους!

bet365

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός προχώρησε σε νέες διαψεύσεις για τον Τόμας Ροζίτσκι ενώ ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει κανένα θέμα για τον Ντιέγκο Κάπελ και για τον Γκόρντον Σίντεφελντ.

Στο Λιμάνι τόνιζαν το απόγευμα της Τετάρτης πως «δεν υπάρχει κανένα θέμα ούτε με τον Ντιέγκο Καπέλ ούτε με τον Τόμας Ροζίτσκι ενώ φυσικά δεν υπάρχει και κανένα θέμα με τον Γκόρντον Σίντεφελντ». Η ερυθρόλευκη ΠΑΕ από μέρους της είχε διαψεύσει ξανά σχετικά πρόσφατα το θέμα του Τσέχου μέσου και προχώρησε σε αυτήν την κίνηση θέλοντας να μην υπάρξει ο οποιοσδήποτε αποπροσανατολισμός του κόσμου της για τις μεταγραφές της νέας χρονιάς. Παράλληλα ο Ολυμπιακός εάν χρειαστεί θα επανέλθει και επίσημες ανακοινώσεις για το θέμα.

Από εκεί και πέρα σύμφωνα με πληροφόρηση από την Ισπανία ο Ολυμπιακός δεν έχει έρθει σε επικοινωνία ούτε με τον ατζέντη των Ντιέγκο Καπέλ και Χάιμε Γκαβιλάν, ούτε με τους παίκτες αλλά ούτε και με τις ομάδες στις οποίες ανήκουν. Επίσης δεν έχει κάνει κάποια σχετική κρούση σε Σπόρτινγκ Λισσαβώνας και Χετάφε. Ωστόσο και για τους δύο ποδοσφαιριστές εκτιμάται πως θα αλλάξουν δεδομένα ομάδα για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα