«Τα πάντα για τον Μπεργκ»!

«Τα πάντα για τον Μπεργκ»!

Νίκος Αθανασίου
«Τα πάντα για τον Μπεργκ»!

bet365

Ο Παναθηναϊκός περιμένει το «οκ» του Αμβούργου για να βάλει στο χαρτί την συμφωνία με τον Μπεργκ, ωστόσο, η Γκέτεμποργκ μπαίνει για τα καλά στο κόλπο!

H Γκέτεμποργκ θα έχει... ρευστό από την πώληση του Κάρλσον στην Σάντερλαντ και με αυτά τα χρήματα θα «παλέψει» για να πάρει τον Μάρκους Μπεργκ.

Για το θέμα μίλησε και ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου, Χακάν Μιλντ. "Ο Μάρκους Μπεργκ είναι ο παίκτης που ψάχνουμε και είναι σαφές πως θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τον αποκτήσουμε. Το θέμα είναι τι θέλει ο Μάρκους. Πρέπει να ξεπεράσει τον τραυματισμό του, να συζητήσει την κατάσταση με το Αμβούργο και να αποφασίσει πού θέλει να παίξει.

Δεν έχω μιλήσει για τα οικονομικά δεδομένα λεπτομερώς με τον Μάρκους. Φυσικά όμως, από τη στιγμή που πουλήσαμε έναν παίκτη, οι οικονομικές δυνατότητες είναι μεγαλύτερες. Όμως το θέμα είναι πώς νιώθει ο Μάρκους και ποιους όρους θα θέσει το Αμβούργο. Έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο και η μεταγραφική περίοδος είναι μεγάλη" δήλωσε χαρακτηριστικά στην Aftonbladet.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα