Εξετάζει Αλμπορνόζ ο ΠΑΟΚ

Εξετάζει Αλμπορνόζ ο ΠΑΟΚ

Θοδωρής Βασίλης
Εξετάζει Αλμπορνόζ ο ΠΑΟΚ

bet365

Ο ΠΑΟΚ ψάχνει για αριστερό μπακ που μαζί με τον Λίνο θα αποτελέσουν το δίδυμο για την επόμενη σεζόν. Ένα από τα ονόματα που εξετάζονται είναι αυτό του Μίικο Αλμπορνόζ της Μάλμε.

Σύμφωνα με την Sportday ο 23χρονος άσος εξετάζεια από τον Δικέφαλο του Βορρά. Ο Αλμπορνόζ έχει γεννηθεί στις 30 Νομεβρίου του 1990 και ξεκίνησε τη καριέρα του από την Μπρομαποϊκάρνα στην οποία είχε 82 συμμετοχές και εννιά γκολ. Το 2011 έκανε το μεγάλο βήμα στην καριέρα του μετακομίζοντας στην Μάλμε με την οποία μετράει 40 συμμετοχές και τρία γκολ. Ο ίδιος δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2015, ενώ από το Νοέμβριο του 2012 έχει σοβαρό προσωπικό πρόβλημα.

Εκείνο το διάστημα είχε κατηγορηθεί ότι είχε σεξουαλικές σχέσεις με 14χρονη με συνέπεια να οδηγηθεί σε δίκη. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η ομάδα του να τον αφήσει εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων για ένα διάστημα, όμως πλέον αγωνίζεται κανονικά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα