Εξετάζει Σαβιόλα ο Ολυμπιακός

Εξετάζει Σαβιόλα ο Ολυμπιακός

Gazzetta team
Εξετάζει Σαβιόλα ο Ολυμπιακός

bet365

Την περίπτωση του Χαβιέ Σαβιόλα εξετάζει ο Ολυμπιακός και μάλιστα φέρεται να έχει έρθει σε επαφή με τον Αργεντινό άσο.

Σε ακόμα μια μεταγραφική περίοδο το όνομα του Σαβιόλα ακούγεται και απασχολεί τον Ολυμπιακό καθώς όπως αναφέρει η «SportDay», προτάθηκε στους «ερυθρόλευκους» και έχει γίνει επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ο 32χρονος άσος μένει ελεύθερος από τη Μάλαγα και αναζητά το νέο σταθμό της καριέρας του. Τη σεζόν που τελείωσε αγωνίστηκε σε 27 ματς και σημείωσε 8 τέρματα στον ισπανικό σύλλογο. Η τιμή του Σαβιόλα δεν είναι απαγορευτική και θα μπορούσε να έρθει στην Ελλάδα με λιγότερα από ένα εκατομμύριο ευρώ ετησίως.

Η Μάλαγα θέλει να τον κρατήσει στο δυναμικό της, την ώρα που εκτός του Ολυμπιακού υπάρχει ενδιαφέρον από τις Εσπανιόλ και Ρίβερ Πλέιτ. Παρόλα αυτά ο Σαβιόλα θα προτιμούσε να αγωνιστεί σε ομάδα που συμμετέχει στο Champions League.

Από την πλευρά του Ολυμπιακού ωστόσο, δεν υπάρχει κάτι επίσημο για το θέμα. Εξάλλου, για να κινηθούν οι πρωταθλητές Ελλάδας για επιθετικό θα πρέπει πρώτα να παραχωρηθεί ένας εκ των Μήτρογλου και Τζιμπούρ, οι οποίοι βολιδοσκοπούνται από ομάδες του εξωτερικού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα