Υπέγραψε ο Ζαχαράκης στον Πανιώνιο

Gazzetta team
Υπέγραψε ο Ζαχαράκης στον Πανιώνιο

bet365

Παίκτης του Πανιωνίου είναι και με τη βούλα ο Μανώλης Ζαχαράκης. Ο νεαρός 21χρονος άσος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τους «κυανέρυθρους» για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο Ζαχαράκης είχε μείνει ελεύθερος από τον ΟΦΗ και από την πρώτη στιγμή ήταν προτεραιότητα για τον Πανιώνιο η απόκτησή του. Οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει σε όλα και απλά απέμενε να πέσουν οι υπογραφές. «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που θα συνεχίσω την καριέρα μου στον Πανιώνιο. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και υπόσχομαι ότι θα κάνω ότι μπορώ για να πετύχει ο σύλλογος τους στόχους του. Μας περιμένει μια δύσκολη χρονιά, στην οποία όμως θα προσπαθήσουμε να δώσουμε χαρές στον κόσμο της ομάδας μας», ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις στο επίσημο σάιτ της ομάδας.

Κάτι τέτοιο έγινε την Τρίτη και ο Ζαχαράκης υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας. Τέλος, ο Πανιώνιος ανακοίνωσε το όνομα του νέου γυμναστή ο οποίος είναι ο Γιώργος Παπαλάμπρου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πανιωνίου:

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την πρόσληψη του γυμναστή Γιώργου Παπαλάμπρου. Ο Γιώργος Παπαλάμπρος, είναι απόφοιτος της σχολής ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο, μιλάει Αγγλικά και Ισπανικά και έχει γεννηθεί στις 11/05/1970.

Μεταξύ άλλων στην πλούσια καριέρα του έχει εργαστεί σε Παναθηναϊκό, Ιωνικό, ΟΦΗ, Ηρακλή, Λεβαδειακό, Απόλλων Καλαμαριάς, Κέρκυρα, Καλλιθέα, ενώ ήταν γυμναστής του Πανιωνίου και το 2006.

Ο Γιώργος Παπαλάμπρος, είχε την Τρίτη συνάντηση με τον προπονητή της ομάδας, Κωνσταντίνο Παναγόπουλο και τον βοηθό προπονητή Γιάννη Γρίβα, όπου και συζητήθηκε ο προγραμματισμός της προετοιμασίας. Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί επίσημα, τόσο το πρόγραμμα της προετοιμασίας, όσο και τα φιλικά παιχνίδια που θα δώσει ο Πανιώνιος, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα