«Θα είναι όμορφη εμπειρία ο ΠΑΟΚ»

«Θα είναι όμορφη εμπειρία ο ΠΑΟΚ»

Gazzetta team
«Θα είναι όμορφη εμπειρία ο ΠΑΟΚ»

bet365

Ο Τον Λόκχοφ θα είναι ο βοηθός του Χουμπ Στέφενς στον ΠΑΟΚ και στις πρώτες του δηλώσεις δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι θα βρεθεί στο πάγκο του Δικεφάλου του Βορρά.

«Θα είναι μια όμορφη εμπειρία. Βρέθηκα ήδη στη Θεσσαλονίκη. Ο ΠΑΟΚ είναι ένας φημισμένος σύλλογος με φανατικούς οπαδούς. Πέρσι τερμάτισε δεύτερος, πίσω από τον Ολυμπιακό και θα παίξει στο Champions League. Όλα θα πάνε καλά…», ανέφερε αρχικά στον ολλανδικό Τύπο ο βοηθός του Στέφενς για να προσθέσει στη συνέχεια:

«Ήταν ωραίο όταν μου τηλέφωνωσε ο Στέφενς και ενδιαφέρθηκε να συνεργαστούμε ξανά. Αυτό αποτελεί απόδειξη ότι είχαμε δουλέψει καλά στην Σάλτσμπουργκ. Χαίρομαι που βρήκα μια νέα ομάδα τόσο γρήγορα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα