«Σκέφτεται Ολυμπιακό ο Μαλουντά»

«Σκέφτεται Ολυμπιακό ο Μαλουντά»

Gazzetta team
«Σκέφτεται Ολυμπιακό ο Μαλουντά»

bet365

Μία από τις βασικές επιλογές του Ολυμπιακού φαίνεται ότι αποτελεί ο Φλοράν Μαλουντά, με τους Γάλλους να τονίζουν ότι ο παίκτης σκέφτεται με μεγάλο ενδιαφέρον την προοπτική της Ελλάδς.

Δύσκολο, όχι όμως και ανέφικτο είναι όπως όλα δείχνουν το μεγάλο «μπαμ» με τον πρώην αστέρα της Τσέλσι. Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός έχει μείνει ελεύθερος αναζητώντας τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και οι νταμπλούχοι Ελλάδας φαντάζουν μία ιδιαίτερα ελκυστική προοπτική, από τη στιγμή που αγωνίζονται και στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Όπως αναφέρουν οι Γάλλοι, ο Καρεμπέ έχει επικοινωνήσει αρκετές φορές με τον συμπατριώτη του συζητώντας το ενδεχόμενο της συνεργασίας με τον Ολυμπιακό σύμφωνα με το «Goal. Ο Μαλουντά δείχνει ότι το σκέφτεται όλο και πιο «ζεστά» από τη στιγμή που γνωρίζει ότι θα βρει κι ένα αρκετά καλό συμβόλαιο στο μεγάλο Λιμάνιο, ωστόσο υπάρχουν κι άλλες προτάσεις στα χέρια του, που θα εξετάσει το προσεχές διάστημα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα