Θέλει Σισέ η Μονπελιέ

Gazzetta team
Θέλει Σισέ η Μονπελιέ

bet365

Τον πρώην επιθετικό του Παναθηναϊκού, Τζιμπρίλ Σισέ σκέφτεται να εντάξει στο δυναμικό της η γαλλική ομάδα.

Ο Σισέ αγωνίζεται δανεικός στην Αλ Γκαράφα του Κατάρ, ωστόσο ο δανεισμός του λήγει και ο παίκτης πιθανότατα θα επιστρέψει στην ΚΠΡ όπου και ανήκει. Βέβαια η προοπτική του να αγωνιστεί στην Τσάμπιονσιπ δεν αποτελεί ιδιαίτερα ελκυστική για τον Γάλλο επιθετικό.

Ενδιαφέρον ωστόσο έχει προκύψει από τη Γαλλία και πιο συγκεκριμένα από τη Μονπελιέ, κάτι που ίσως ο Σισέ το έβλεπε θετικά.

Πριν από μερικές μέρες ο πρόεδρος της Μονπελιέ, Λουί Νικολέν άφησε να εννοηθεί πως ο Σισέ βρίσκεται στα μεταγραφικά πλάνα του συλλόγου, αφήνοντας το ελεύθερο στον τεχνικό της ομάδας, Ζαν Φερναντέζ να αποφασίσει.

Ο τελευταίος μάλιστα ερωτηθείς για το θέμα αποκάλυψε πως ο Σισέ είναι μία από τις περιπτώσεις που βλέπει με καλό μάτι ο σύλλογος για την ενίσχυση της επιθετικής του γραμμής, ωστόσο δεν έχει υπάρξει ακόμα καμία εξέλιξη ή απάντηση από την πλευρά του ποδοσφαιριστή.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα