Κοιτάνε Σιόντη και Στάθη στον ΠΑΣ

Gazzetta team
Κοιτάνε Σιόντη και Στάθη στον ΠΑΣ

bet365

Τις περιπτώσεις των Σιόντη και Στάθη εξετάζουν στον ΠΑΣ Γιάννινα. Οι δύο παίκτες δεν είναι άγνωστοι στα Γιάννενα αφού και οι δύο είναι Γιαννιώτες.

Στο στόχαστρο του ΠΑΣ Γιάννινα βρίσκονται οι Σιόντης και Στάθης. Ο πρώτος προέρχεται από μία πολύ καλή χρονιά στην Κύπρο και την Δόξα Κατωκοπιάς και στον ΠΑΣ που επιθυμούν να ενισχύσουν το τοπικό στοιχείο βλέπουν με θετικό μάτι μία πιθανή απόκτησή του. Ο Σιόντης μπορεί να δώσει λύσεις στις θέσεις των χαφ, αλλά και σε άλλες θέσεις.

Όσον αφορά τον Στάθη, έμεινε ελεύθερος από τον Πανθρακικό και είναι γνώριμος στα Γιάννενα αφού αγωνίστηκε στην ομάδα την τριετία 2008-2011 και θεωρείται μία καλή λύση στα δεξιά όπου στον ΠΑΣ ψάχνουν παίκτη μετά το τέλος του Πάντου και το πιθανό διαζύγιο με τον Ντάσιο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα