«Σκιές» στημένων εκλογών στην ΑΕΚ!

«Σκιές» στημένων εκλογών στην ΑΕΚ!

Gazzetta team
«Σκιές» στημένων εκλογών στην ΑΕΚ!

bet365

Δεκάδες «φυτευτά» ψηφοδέλτια τα οποία ήταν προσημειωμένα ή... σταυρωμένα βρέθηκαν στις κάλπες των εκλογών της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ!

Ένα... περίεργο παιχνίδι φαίνεται ότι πήγαν να στήσουν ορισμένοι στις εκλογές της Ερασιτεχνικής στην Ένωση, με απώτερο σκοπό να πλήξουν τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Συγκεκριμένα υπήρχαν δεκάδες ψηφοδέλτια με τους ίδιους 10 ή 11 σταυρούς, ωστόσο από εκεί έλειπαν τα τέσσερα ονόματα υποψηφίων που θεωρούνται άνθρωποι της εμπιστοσύνης του Μελισσανίδη. Συγκεκριμένα πρόκειται για τους Αγγελόπουλο, Ασλανίδη, Ανατολιωτάκη και Μάρκου, όπως είχε αναφερθεί στο Sportdog.

Εντύπωση ωστόσο προκαλεί το γεγονός ότι πρώην ισχυρό στέλεχος της διοίκησης της ερασιτεχνικής το οποίο έχει εξαιρετικές σχέσεις με τον Δημήτρη Χατζηχρήστο, νοίκιασε σουίτα στον 7ο όροφο του President και από εκεί φέρονται να έφευγαν τα “σταυρωμένα ψηφοδέλτια” σύμφωνα με την «Live Sport». Ο καινούργιος πρόεδρος της ερασιτεχνικής μάλιστα, Κωνσταντίνος Κοτσάτος, εθεάθη να βγαίνει από τη συγκεκριμένη σουίτα τουλάχιστον μία φορά.

Αξιοσημείωτο παράλληλα είναι το γεγονός ότι στη δεκάδα αυτή του ψηφοδελτίου δεν βρισκόταν ούτε ο Δημήτρης Λαζόπουλος που χρηματοδοτεί το χάντμπολ. Σε ό,τι αφορά τους δέκα που υπήρχε «γραμμή» να ψηφιστούν ήταν μεταξύ άλλων οι Κοτσάτος, Αλεξίου, Χήνας, Κατσιαδήμας, Μπέρκοβιτς, Παπαϊωάννου. Ωστόσο φέρεται να υπήρχε και ακόμα ένας, ο Εδουάρδος Καρέρ, αλλά όπως φαίνεται τα μέλη που είχαν πάρει «γραμμή» να ψηφίσουν, δεν πειθάρχησαν κι έτσι δεν εκλέχτηκε.

Όλα αυτά όπως ήταν φυσικό εξόργισαν τον Δημήτρη Μελισσανίδη και την ίδια μέρα (την Κυριακή) τηλεφώνησε στον Κοτσάτο, όπου μεταξύ άλλων του είπε: «Να προσέχεις γιατί βλέπω ότι δεν ξεκινήσαμε καλά». Από την πλευρά του ο Κοτσάτος είπε στον «Τίγρη» πως δεν υπήρχε καμία προσυνεννόηση για αποκλεισμούς και φυτευτά ψηφοδέλτια.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα