Σε ρυθμούς... Βερδού στο Λιμάνι

Σε ρυθμούς... Βερδού στο Λιμάνι

Gazzetta team
Σε ρυθμούς... Βερδού στο Λιμάνι

bet365

Εν αναμονή της απάντησης του Γιοάν Βερδού βρίσκονται στον Ολυμπιακού και η εκτίμηση αναφέρει ότι αυτή θα έρθει ως την Τετάρτη.

Ο ισπανός μέσος αποτελεί τον διακαή πόθο των νταμπλούχων Ελλάδας και άμεσα αναμένεται να σημειωθούν εξελίξεις. Ήδη εξάλλου έχει στα χέρια του μία εξαιρετική πρόταση από τους «ερυθρόλευκους» που φτάνει στα 1,4 εκατ. ευρώ τον χρόνο “καθαρά” και πλέον είναι στο χέρι του πρώην άσου της Εσπανιόλ για τον αν θα την δεχτεί.

Ο Βερδού βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη χώρα του για να βάλει στο τραπέζι όλα τα δεδομένα και να συζητήσει φυσικά την προοπτική της Ελλάδας με την οικογένειά του. Βασικό εξάλλου εμπόδιο ώστε να κλείσει το σπουδαίο deal για τους Πειραιώτες, αποτελεί η γυναίκα του παίκτη, που όπως φαίνεται δεν θέλει να φύγουν από την ιβηρική χερσόνησο.

Η υπόθεση πάντως του έμπειρου άσου δεν αναμένεται να τραβήξει για πολύ, αφού οι εκτιμήσεις αναφέρουν πως μέχρι την Τετάρτη θα έχει δώσει την τελική του απάντηση. Από εκεί και πέρα υπάρχει πάντα στο προσκήνιο και το ενδιαφέρον της Σαουθάμπτον για τον Βερδού. Όπως υποστηρίζουν οι Ισπανοί σήμερα ή αύριο θα φανεί το αν θα γίνει επίσημη πρόταση από τους «Άγιους», κάτι που εφόσον συμβεί, πιθανότατα θα περιπλέξει ακόμα περισσότερο τα πράγματα για τον Ολυμπιακό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα