Το πλάνο τριετίας της ΑΕΚ

Το πλάνο τριετίας της ΑΕΚ

Gazzetta team
Το πλάνο τριετίας της ΑΕΚ

bet365

Με στόχο να να βασίζεται σε δικά της παιδιά μέσα στα επόμενα τρία χρόνια θα «χτιστεί» η ΑΕΚ, όπως αποφάσισαν ο Δημήτρης Μελισσανίδης με τους Μπάγεβιτς, Λυμπερόπουλο και Δέλλα.

Μία ομάδα που δεν θα χρειάζεται ένα... τσουβάλι μεταγραφές κάθε καλοκαίρι ονειρεύεται ο «Τίγρης» για το μέλλον του Δικεφάλου, άποψη την οποία εξέφρασε στην τριάδα που έχει αναλάβει πλήρως το ποδοσφαιρικό τμήμα και τη βρήκε σύμφωνη. Ο Μελισσανίδης θέλει τους «κιτρινόμαυρους» να δουλεύουν με παίκτες που θα προέρχονται από τα σπλάχνα της και θα έχουν δουλέψει με τους ανθρώπους που βρίσκονται τώρα στην ομάδα, έχοντας παράλληλα ταυτιστεί με την ιδέα της Ένωσης, σύμφωνα με την «Ώρα των σπορ».

Από φέτος μάλιστα θέλουν στην ΑΕΚ να φτιαχτεί ο κορμός, ώστε να αποτελέσει τη βάση για την ομάδα που σε δύο χρόνια θα βρίσκεται ξανά στα σαλόνια της Σούπερ Λιγκ έτοιμη να πρωταγωνιστήσει. Έτσι αποφασίστηκε να πέσει μεγάλο βάρος στη στελέχωση του ρόστερ με νεαρούς και ταλαντούχους Έλληνες ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θαβ ελτιωθούν και θα εξελιχθούν μέσα από τη σκληρή προπόνηση.

Επόμενο βήμα για τον Δικέφαλο θα είναι να ξεκινήσει ένα σαφάρι σε όλη την Ελλάδα για την ανεύρεση παικτών ηλικίας 14-18 ετών, με τα κριτήρια της επιλογής τους να είναι απόλυτα αυστηρά.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα