Γεωργίου τριετίας στον Ατρόμητο

Γεωργίου τριετίας στον Ατρόμητο

Gazzetta team
Γεωργίου τριετίας στον Ατρόμητο

bet365

Οι μεταγραφές στον Ατρόμητο συνεχίζονται καθώς η ομάδα του Περιστερίου ανακοίνωσε τον Φώτη Γεωργίου για τα επόμενα τρία χρόνια.

Μετά τον Δημήτρη Παπαδόπουλο, ο Ατρόμητος πρόσθεσε ένα ακόμα «γρανάζι» στην επίθεσή της. Ο Φώτης Γεωργίου υπέγραψε για τρία χρόνια στην ομάδα του Περιστερίου που συνεχίζει και φέτος να εντυπωσιάζει με τις κινήσεις της στο μεταγραφικό παζάρι.

Το Σαββάτο (15/6) το πρωί, ο πρώην παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ Ατρόμητος και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Φώτη Γεωργίου καλώς ήρθες στη δική μας «οικογένεια»! Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ο ποδοσφαιριστής Φώτης Γεωργίου θα φορέσει το αγαπημένο μας αστέρι στο στήθος για τα επόμενα τρία χρόνια».

«Έρχομαι σε μια μεγάλη ομάδα»

Αμέσως μετά έκανε τις πρώτες του δηλώσεις τονίζοντας στο atromitosfc.gr τα εξής: «Χαίρομαι πάρα πολύ που από σήμερα είμαι ποδοσφαιριστής του Ατρόμητου. Έρχομαι σε μια μεγάλη ομάδα που έχει κάθε χρόνο υψηλούς στόχους και σίγουρα θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις για να δείξω τον καλύτερο μου εαυτό.

Τα τελευταία χρόνια ο Ατρόμητος έχει παρουσιάσει ένα πολύ διαφορετικό πρόσωπο και το απέδειξε και φέτος με την πορεία του στα play off φθάνοντας πολύ κοντά στην έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Είχα προτάσεις και από άλλες ομάδες της Σούπερ Λίγκας αλλά επέλεξα τον Ατρόμητο για δύο λόγους: Πρώτον επειδή είπα ότι είναι ομάδα με μεγάλους στόχους και δεύτερο γιατί από τις επαφές που είχα με τον κύριο Αγγελόπουλο μου έδειξε πραγματικά πόσο με θέλουν στην ομάδα και πιστεύουν σε εμένα». Και ο Φώτης Γεωργίου κατέληξε: «Οι φίλαθλοι του Ατρόμητου θέλω να ξέρουν ότι μέσα στο γήπεδο θα δίνω όλη την αγωνιστικότητα μου για να τιμήσω τη φανέλα που φοράω και να τους κάνω χαρούμενους».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα