«Deal Μίλαν με Τέβες»

Gazzetta team
«Deal Μίλαν με Τέβες»

bet365

Σύμφωνα με τους Ιταλούς, η συνάντηση Γκαλιάνι-Τζοοραμπτζιάν έφερε αποτέλεσμα και ο Απάτσι γίνεται Ροσονέρο.

Τον Ιανουάριο του 2012 ο Κάρλος Τέβες φερόταν να έχει κλείσει σπίτι στην πρωτεύουσα της μόδας, όμως το deal δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, αφού η Μπάρμπαρα Μπερλουσκόνι δεν... επέτρεψε την πώληση του Αλεσάντρε Πάτο στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Περίπου 1,5 χρόνο μετά και ενώ η Μίλαν έχει στην επίθεση Μπαλοτέλι και Ελ Σαραουί, ο Απάτσι επιστρέφει για τα καλά στο ρεπορτάζ των Ροσονέρι και μάλιστα φέρεται να είναι πολύ κοντά στη μεταγραφή. Ο μάνατζέρ του, Κία Τζοοραμπτζιάν, είχε συνάντηση με τον Αντριάνο Γκαλιάνι και όπως προκύπτει από τα ρεπορτάζ, οι δύο πλευρές τα βρήκαν με αμοιβαίες υποχωρήσεις, με τον Τέβες να πέφτει από τα 8.5 εκατ. τον χρόνο (που παίρνει στην Σίτι) στα 4 εκατ. ευρώ.

Η τιμή του 29χρονου φαίνεται πως είναι κοντά στα 10 εκατ. ευρώ αφού το συμβόλαιό του λήγει σε έναν χρόνο και οι Ροσονέρι θα βγάλουν μέρος του ποσού από την πώληση του Ρομπίνιο στην Σάντος, που είναι διατεθειμένη να δώσει 6 «χαρτιά» για να τον πάρει πίσω.

Ο Τέβες έχει βρεθεί ψηλά και στις επιλογές της Γιουβέντους για τη θέση του επιθετικού, όμως ο χαρακτήρας του ήταν κάτι που προβλημάτιζε τους Μπιανκονέρι.

 

SERIE A Τελευταία Νέα