Πικραμένος ο Αμπροζίνι

Πικραμένος ο Αμπροζίνι

Gazzetta team
Πικραμένος ο Αμπροζίνι

bet365

Ο Μάσιμο Αμπροζίνι τόνισε ότι δεν κρατά κακία στη Μίλαν, αλλά υποστήριξε ότι θα προτιμούσε να έφευγε με διαφορετικό τρόπο από τους Ροσονέρι. Παράλληλα, άνοιξε την πόρτα στη Φιορεντίνα.

Έπειτα από 18 χρόνια στους Ροσονέρι, ο έμπειρος αμυντικός μέσος αλλάζει σελίδα στην καριέρα του. Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε μίλησε για την αποχώρησή του, καθώς και για το ενδιαφέρον των Βιόλα.

«Δεν είναι εύκολο. Είμαι συναισθηματικός. Αποφάσισα να περιμένω λίγες μέρες πριν μιλήσω, επειδή δεν ήθελα να πω κάτι στην ένταση της στιγμής. Κάτι που θα ήταν παράταιρο με τα 18 μου χρόνια στους Ροσονέρι. Ευχαριστώ τους πάντες, ξεκινώντας με τον πρόεδρο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, τον Αντριάνο Γκαλιάνι και τον Αριέντο Μπράιντα. Ήταν εκπληκτικά εδώ, 18 χρόνια που δεν θα ξεχάσω ποτέ.

Δεν είμαι εγώ αυτός που θα πω αν ήταν σωστό ή λάθος το να με αφήσουν να φύγω. Δεν υπάρχει τίποτα σκανδαλώδες σε αυτό ωστόσο. Είμαι 36, έδωσα πολλά στη Μίλαν που έχει κάθε δικαίωμα να πάρει την απόφαση αυτή. Θα ήθελα να έχω ενημερωθεί για την απόφαση με διαφορετικό τρόπο, αλλά είμαι εδώ για να πω ευχαριστώ. Θα προτιμούσα ο Γκαλιάνι να το έλεγε πρώτα σε εμάς, αλλά μετά λογικά συζήτησα μαζί του. Η ζωή συνεχίζεται. Αισθάνομαι ακόμα ως ποδοσφαιριστής και θέλω να συνεχίσω. Δεν αφήνω τη Μίλαν με οργή», τόνισε.

Όσον αφορά τη Φιορεντίνα δήλωσε: «Η Φιορεντίνα είναι ένας σπουδαίος σύλλογο, με ένα σπουδαίο προπονητή και ένα σοβαρό και δελεαστικό πρότζεκτ. Αν με πλησιάσουν, τότε θα ακούσω την πρότασή τους».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα