«Ο Στέφενς είναι έτοιμος για ΠΑΟΚ»

«Ο Στέφενς είναι έτοιμος για ΠΑΟΚ»

Gazzetta team
«Ο Στέφενς είναι έτοιμος για ΠΑΟΚ»

bet365

Έτοιμος να δεχτεί την πρόταση του ΠΑΟΚ είναι ο Χουμπ Στέφενς σύμφωνα με τους Ολλανδούς.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα voetbalprimeur.nl. η οποία επικαλείται δημοσίευμα της Algemeen Dagblad τονίζει ότι είναι ο πρώην τεχνικός της Σάλκε ετοιμάζεται να μετακομίσει στην Θεσσαλονίκη. «Ο Χουμπς Στέφενς είναι έτοιμος να συνεργαστεί με την ελληνική ομάδα ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με την Algemeen Dagblad, ο Ολλανδός είναι ήδη σε συζητήσεις με τον σύλλογο», αναφέρει αρχικά το δημοσιεύμα και προσθέτει στη συνέχεια:


«Ο Στέφενς είναι άνεργος από το Δεκέμβριο μετά την παρουσία του στη Σάλκε. Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Γιώργος Δώνης απομακρύνθηκε στο τέλος Απριλίου μετά τον αποκλεισμό από τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.



Αν τελικά Στέφενς και ΠΑΟΚ συμφωνήσουν, μπορεί να συναντήσει την άλλοτε ομάδα του Αϊντχόφεν, αφού είναι μία από τις πιθανές αντιπάλους στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα