Ψάχνει ομάδα ο Μιχαλόπουλος

Gazzetta team
Ψάχνει ομάδα ο Μιχαλόπουλος

bet365

Ο Ηλίας Μιχαλόπουλος δεν τα βρήκε με τον Πανθρακικό και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με αρκετές ομάδες να έχουν ήδη εκφράσει ενδιαφέρον.

Ο 28χρονος αριστεροπόδαρος μέσος είχε συνάντηση με τους ανθρώπους του συλλόγου της Κομοτηνής, όμως, οι δύο πλευρές δεν ήρθαν σε συμφωνία και δεν θα ανανεώσουν την συνεργασία τους.

Ο Ηλίας Μιχαλόπουλος ψάχνει ήδη τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και εξετάζει κάποιες προτάσεις που έχει στα χέρια του και σύντομα θα αποφασίσει...

Αλλωστε, ο πρώην παίκτης του Πανθρακικού έχει εμπειρία από τη Super League, αφού έχει αγωνιστεί στα μεγάλα σαλόνια με τη φανέλα του Ατρόμητου, του ΠΑΣ Γιάννινα και του Πανθρακικού.

Ο ικανότατος μεσοεπιθετικός μπορεί να παίξει σε περισσότερες από μία θέσεις στο γήπεδο και αυτό φάνηκε την χρονιά (2010-11) που ήταν στην Καλλιθέα έχοντας παίξει 35 παιχνίδια, πετυχαίνοντας και 6 τέρματα, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην εκπληκτική πορεία της αθηναϊκής ομάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα