Προτάθηκε ο Μάξι Ροντρίγκεζ στον Ολυμπιακό

Προτάθηκε ο Μάξι Ροντρίγκεζ στον Ολυμπιακό

Gazzetta team
Προτάθηκε ο Μάξι Ροντρίγκεζ στον Ολυμπιακό

bet365

Ο Μάξι Ροντρίγκεζ είναι ένα από τα τελευταία δυνατά ονόματα που προτάθηκαν στον Ολυμπιακό.

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός στους πρωταθλητές Ελλάδας συνεχίζεται και καθημερινά φτάνουν στα γραφεία της πλατείας Αλεξάνδρας προτάσεις για παίκτες. Μία από τις σημαντικότερες περιπτώσεις είναι αυτή του Μάξι Ροντρίγκεζ.

Ο 32χρονος Αργεντινός άσος της Νιούελς Ολντ Μπόις προτάθηκε από τον Φερνάντο Κονσεντίνο στους «ερυθρόλευκους» και η περίπτωσή του εξετάζεται εξονυχιστικά από τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Ο Μάξι πραγματοποιεί μια εξαιρετική χρονιά με την ομάδα του και την οδηγεί στην κατάκτηση του πρωταθλήματος καθώς και στα ημιτελικά του Κόπα Λιμπερταδόρες. Σύμφωνα με τον γνωστό μάνατζερ, ο Αργεντινός δεξιός χαφ δεν θα έλεγε «όχι» στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ευρώπη μετά τη θητεία του σε Εσπανιόλ, Ατλέτικο Μαδρίτης και Λίβερπουλ.

Ο 32χρονος άσος μένει ελεύθερος και ήδη έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον ομάδων όπως οι Μπόκα Τζούνιορς, Ρίβερ Πλέιτ από την Αργεντινή και Κορίνθιανς από τη Βραζιλία. Ο Μίτσελ τον γνωρίζει καλά και στον Ολυμπιακό εξετάζουν πολύ σοβαρά την περίπτωσή του παρότι ακόμα δεν έχει γίνει κάποια κίνηση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα