«Ο Ολυμπιακός κοιτά ακόμα Λεζάρ και Μπουλό»

«Ο Ολυμπιακός κοιτά ακόμα Λεζάρ και Μπουλό»

Δημήτρης Τομαράς
«Ο Ολυμπιακός κοιτά ακόμα Λεζάρ και Μπουλό»

bet365

Τους Τζόναθαν Λεζάρ και Φρεντερίκ Μπουλό συνεχίζει να σκανάρει για την μεταγραφική του ενίσχυση ο Ολυμπιακός σύμφωνα με τους Βέλγους.

Τις περιπτώσεις των Λεζάρ και Μπουλό των Τέρεκ Γκρόζνι και Σταντάρ Λιέγης αντίστοιχα εξακολουθεί να εξετάζει ο Ολυμπιακός όπως μετέδιδαν και την Τρίτη οι Βέλγοι. «Δεν είναι μυστικό ότι ο Λεζάρ θέλει να φύγει από την Τέρεκ. Δεν είναι ευχαριστημένος εκεί και αυτό το ξέρει ο Ολυμπιακός. Ο πρωταθλητής Ελλάδος επιζητά μία καλή ευκαιρία και να πείσει τον πρώην παίκτη της Άντερλεχτ.

Υπάρχει όμως και εναλλακτική λύση. Ο Φρεντερίκ Μπουλό της Σταντάρ Λιέγης είναι μία από αυτές. Ο Γάλλος έκανε μία πολύ καλή χρονιά φέτος», αναφέρουν σχετικά σε νεότερα ρεπορτάζ τους οι Βέλγοι. Θυμίζουμε πως τα ονόματα των Λεζάρ και Μπουλό «παίζουν» εδώ και αρκετές μέρες για την ομάδα του Ολυμπιακού με αφορμή και με ταξίδι παράγοντά του στο Βέλγιο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα