Σοβαρές προτάσεις για Βερδού

Σοβαρές προτάσεις για Βερδού

Δημήτρης Τομαράς
Σοβαρές προτάσεις για Βερδού

bet365

Ο Γιοάν Βερδού δεν τα βρήκε με την Εσπανιόλ και είναι πια σε συνεχείς συζητήσεις με τον ατζέντη του και ομάδες για το που θα συνεχίσει την καριέρα του. Κρίσιμες οι μέρες που διανύνουμε και ενώ παραμένει στο... παιχνίδι ο Ολυμπιακός.

Η καθοριστική συνάντηση της διοίκησης της Εσπανιόλ με τον εκπρόσωπο του Βερδού, Μάγικο Ντίαζ, δεν απέφερε καρπούς. Ο έμπειρος χαφ δεν αναμένεται να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την ισπανική ομάδα καθώς τις δύο πλευρές τις χωρίζουν σημαντικές οικονομικές διαφορές. Έτσι ο Βερδού στρέφεται σε άλλες... λύσεις. Σε συνεργασία με τον ατζέντη του θα αποφασίσουν μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα για το τι μέλλει γενέσθαι για την επόμενη χρονιά. Ο Ισπανός παίκτης θα ξεκινήσει από την Τρίτη κιόλας να ακούει όλες τις υπάρχουσες προσφορές.

Ο εκπρόσωπός του είναι συνεχώς στο τηλέφωνο και αξιολογεί τις κρούσεις που γίνονται με τον παίκτη να έχει λάβει σοβαρές και καλές προτάσεις. Εκτός από την Μπέτις, την Βιγιαρεάλ και την Σεβίλλη ο Βερδού αποτελεί μεταγραφικό στόχο ομάδων από την Ιταλία, την Ρωσία και την Αγγλία ενώ πάντα στο... κόλπο παραμένει ο Ολυμπιακός με τις πληροφορίες από την Ισπανία να αναφέρουν πως έχει κάνει την πιο καλή προσφορά. Η Εσπανιόλ ήθελε πολύ να τον διατηρήσει στο δυναμικό της αλλά εκτιμάται πως είναι δύσκολο να κάνει το come back διότι δεν έχει την δυνατότητα να δώσει στον Βερδού αυτά που αξιώνει.

Πάντως οι Ισπανοί δεν απέκλειαν το ενδεχόμενο ενός ακόμα τελευταίου ραντεβού Βερδού-Εσπανιόλ για την προσεχή Κυριακή. Ο πρόεδρός της, Γιοάν Κολέτ, επρόκειτο να αναχωρήσει την Τρίτη για την Βραζιλία και όταν επιστρέψει θα προσπαθήσει να μιλήσει και πάλι με τον Μάγικο Ντίαζ. Τον Βερδού από την άλλη τον ενδιαφέρει να πάρει μεταγραφή σε ομάδα που έχει όραμα και προοπτικές και ενώ θα παίξει σπουδαίο ρόλο το εάν αγωνίζεται ή όχι σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα