Επέμβαση για όγκο ο Φούλοπ!

Θοδωρής Βασίλης
Επέμβαση για όγκο ο Φούλοπ!

bet365

Σε πετυχημένη επέμβαση για αφαίρεση κακοήθη όγκου στο χέρι υποβλήθηκε ο Μάρτιν Φούλοπ! Ο πρώην πορτιέρο του Αστέρα Τρίπολης ανακάλυψε τυχαία τον Απρίλιο την ύπαρξη όγκου όταν έκανε επέμβαση για τραυματισμό στο χέρι το διάστημα που βρισκόταν στην Τρίπολη!

Από πετυχημένη επέμβαση αφαίρεσης όγκου αναρρώνει ο Μάρτιν Φούλοπ. Ο Ούγγρος πορτιέρο ο οποίος αποχώρησε από τον Αστέρα Τρίπολης πριν από λίγες ημέρες και αποκάλυψε ότι βρέθηκε στο χέρι του κακοήθης όγκος!

Συγκεκριμένα το Φεβρουάριο κι ενώ ήταν ακόμα στον Αστέρα Τρίπολης είχε μπει στα πιτς εξαιτίας τραυματισμού στο χέρι. Τον Απρίλιο κι ενώ ετοιμαζόταν να υποβληθεί σε επέμβαση για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα, οι γιατροί ανακάλυψαν την ύπαρξη όγκου στο χέρι του!

Ο Ούγγρος πορτιέρο μπήκε στο χειρουργείο και στις αρχές του μήνα υποβλήθηκε σε πετυχημένη επέμβαση αφαίρεσης του όγκου. Του αφαιρέθηκε ένα μεγάλο κομμάτι από τον μυ, ενώ υπήρχαν φόβοι μήπως χρειαστεί να χάσει και το χέρι του! H τομή στο χέρι του είναι από τον καρπό μέχρι τον αγκώνα. Το θέμα αποκάλυψε το BBC το οποίο μάλιστα φιλοξενεί και δηλώσεις του Φούλοπ για την περιπέτεια υγείας που αντιμετωπίζει. «Είμαι σίγουρος ότι μετά από λίγους μήνες θα είμαι ξανά έτοιμος τόσο σωματικά όσο και ψυχικά να συνεχίσω να αγωνίζομαι», ανέφερε αρχικά ο 30χρονος τερματοφύλας για να προσθέσει στη συνέχεια:

«Θα ήθελα να ξεκινήσω προπονήσεις κατά την διάρκεια της θεραπείας, καθώς οι γιατροί έχουν ανάψει το πράσινο φως για να μπορώ να προπονούμαι. Το συμβόλαιό μου στην Ελλάδα (Αστέρας Τρίπολης) ολοκληρώθηκε και μετά από μία πετυχημένη σεζόν είχαν δημιουργηθεί ευκαιρίες για την επαγγελματική μου καριέρα».

Ο ίδιος στις δηλώσεις του άφησε να εννοηθεί ότι οι Αρκάδες γνώριζαν το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε. «Προς το παρόν δεν μπορώ να το διαχειριστώ τόσο καλά το θέμα αυτό, και δεν θα ήθελα να βάλω τον σύλλογο σε μία τέτοια δύσκολη κατάσταση που θα έπρεπε να αντιμετωπίσει το πρόβλημά μου». Η αλήθεια είναι ότι στον Αστέρα ήξεραν όλοι για το θέμα του, αλλά φρόντισαν να μην το διαδώσουν, σεβόμενοι τον συμπαίκτη τους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα