«Κάναμε πρόταση στον Καραγκούνη»

«Κάναμε πρόταση στον Καραγκούνη»

Gazzetta team
«Κάναμε πρόταση στον Καραγκούνη»

bet365

Ο προπονητής της Βίκτορι Μελβούρνης Άγγελος Ποστέκογλου επιβεβαίωσε την πρόταση στον Γιώργο Καραγκούνη, τονίζοντας πως όλοι στην ομάδα περιμένουν την απάντησή του.

Μόνο στα σενάρια της φαντασίας θα κινείται η είδηση που αφορούσε πρόταση ομάδας της Αυστραλίας για τον Γιώργο Καραγκούνη. Αυτό επιβεβαίωσε και ο προπονητής της Βίκτορι Μελβούρνης Άγγελος Ποστέκογλου ο οποίος μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 ανέφερε:

-για τις πληροφορίες κατάθεσης πρότασης στον Γιώργο Καραγκούνη:

«Είχα έρθει στην Ευρώπη πριν από περίπου δύο εβδομάδες. Έτσι πέρασα και από την Ελλάδα. Έκανα διακοπές και είχα και μια αναλυτική συζήτηση με τον Καραγκούνη. Για εμάς είναι μια προσπάθεια που καταβάλουμε να πείσουμε τον Γιώργο Καραγκούνη. Βέβαια, ο Γιώργος έχει προτάσεις από πολλές ομάδες. Είναι μια σπουδαία περίπτωση ποδοσφαιριστή. Είχα την ευκαιρία να γνωριστούμε και του εξήγησα τι μπορούμε να προσφέρουμε σαν ομάδα, ενώ αναφερθήκαμε και στο ποδόσφαιρο στη χώρα. Κάναμε την πρότασή μας, η οποία είναι συγκεκριμένη και τώρα περιμένουμε».

-για την απάντησή του:

«Ο άνθρωπος είναι επαγγελματίας. Έχει στόχους ακόμη στην καριέρα του. Και θέλει ακόμη να αποδείξει ότι μπορεί να παίξει σε υψηλό επίπεδο. Να μην ξεχνάμε ότι έχει ακόμα μπροστά του το Παγκόσμιο Κύπελλο. Είναι κάτι που μας είπε και αυτό μας αρέσει. Σίγουρα, δεν θα είμαστε μόνο εμείς, αυτοί που θα κάνουμε πρόταση σε έναν παίκτη σαν τον Γιώργο».

-για την πρόταση:

«Είναι συγκεκριμένη πρόταση. Δεν έχουμε βάλει προθεσμία για το πότε θα μας δώσει ο Γιώργος την απάντηση του. Πριν από δύο μέρες ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Εθνική. Είναι κάτι που θα σκεφτεί και όταν θα είναι η κατάλληλη στιγμή θα μας απαντήσει. Εμείς συνομιλήσαμε και με τον μάνατζέρ του. Πλέον περιμένουμε. Για εμάς είναι μια πολύ μεγάλη υπόθεση να έρθει ένας παίκτης σαν τον Γιώργο στην Αυστραλία για να παίξει ποδόσφαιρο. Πέρσι έγινε μια πολύ μεγάλη μεταγραφή με τον Ντελ Πιέρο. Και πλέον όλοι προσπαθούν να φέρουν γνωστούς ποδοσφαιριστές και με μεγάλη ποιότητα. Για τον σύλλογο μας θα είναι μία μεγάλη κίνηση να αποκτήσει έναν παίκτη σαν τον Γιώργο Καραγκούνη. Επίσης, μπορεί να βοηθήσει την εξέλιξη των νεαρών παικτών. Η πορεία του στην Εθνική όλα αυτά τα χρόνια και η περσινή σεζόν του στη Φούλαμ ήταν κίνητρο για εμάς και η άφιξη του θα φέρει περισσότερο κόσμο στο γήπεδο. Θα είναι μεγάλη τιμή για την ομάδα και το πρωτάθλημα της Αυστραλίας».

-για το αυστραλιανό πρωτάθλημα:

«Το επίπεδο του πρωταθλήματος ανεβαίνει συνεχώς ιδιαίτερα μετά την άφιξη του Ντελ Πιέρο στην Αυστραλία. Είναι ένα νέο πρωτάθλημα, μόλις δέκα ετών και όλα τα γήπεδα είναι καινούργια. Οι καλύτερες αυστραλιάνες ομάδες στο πρωτάθλημα θα μπορούσαν να ανταποκριθούν στην Ελλάδα. Υπάρχουν ορισμένα Ελληνόπουλα στην ομάδα μας και έχουν μεγάλη όρεξη να κάνουν καριέρα και να ανεβάσουν το επίπεδο του πρωταθλήματος. Μπορώ να σας πω ότι δεν υστερούν πουθενά οι εγκαταστάσεις και οι υποδομές των Αυστραλών σε σχέση με τα προηγμένα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα