«Είμαστε σε επαφές, δεν αναφέρω την ομάδα»

«Είμαστε σε επαφές, δεν αναφέρω την ομάδα»

«Είμαστε σε επαφές, δεν αναφέρω την ομάδα»

bet365

Ο Ολυμπιακός διέψευσε κατηγορηματικά και το θέμα Λουίς Φαμπιάνο με τον ατζέντη του να επισημαίνει πως μιλάει με μία ομάδα, δίχως να αναφέρει το όνομά της και παράγοντες της Σάο Πάολο να τονίζουν πως στον σύλλογο θέλουν να τον κρατήσουν.

Σε τοποθετήσεις του που φιλοξενούνται στο esportes.br ο ατζέντης του Λουίς Φαμπιάνο, Χοσέ Φουέντες, υποστήριξε για τα ρεπορτάζ περί αποχώρησης του παίκτη του για την Ευρώπη, τα οποία ενέπλεξαν και τον Ολυμπιακό: «Αυτήν την στιγμή είμαστε ακόμα σε επαφές με σύλλογο. Κάνουμε διαπραγματεύσεις με ομάδα την οποία δεν μπορώ να αναφέρω διότι μπορεί να υπάρξει πρόβλημα στις συζητήσεις. Μόλις έχουμε κάτι επίσημο και τελειωτικό θα μιλήσουμε».

Όσο για τον ποδοσφαιρικό διευθυντή της Σάο Πάολο, Ανταλμπέρτο Μπαπτίστα, είχε τονίσει νωρίτερα: «Δεν ξέρω να υπάρχει παίκτης της ομάδας μας που να διαπραγματεύεται μεταγραφή αυτήν την χρονική περίοδο. Από την άλλη εάν κάποιος θέλει να φύγει και έρθει μία πρόταση που να ικανοποιεί τους πάντες. Για τον Λουίς έχω να πω ότι θέλουμε να συνεχίσει μαζί μας και τη νέα χρονιά. Είναι ένας πολύ σπουδαίος παίκτης και δεν γίνεται να επιθυμούμε κάτι διαφορετικό».

Εκτός από τον Μπαπτίστα όμως και άλλα μέλη της διοίκησης της βραζιλιάνικης ομάδας εξέφρασαν την επιθυμία τους να παραμείνει ο Λουίς Φαμπιάνο. Από την άλλη τα δημοσιεύματα πως ο παίκτης θα αποτελέσει σύντομα παρελθόν διαδέχονται το ένα το άλλο τις τελευταίες ώρες και δεν προέρχονται μόνο από την χώρα του καφέ αλλά και από διάφορα άλλα ΜΜΕ από την Λατινική Αμερική και την Ευρώπη.

 

Τελευταία Νέα