Στα «δίχτυα» ΣΔΟΕ ο Ηρακλής

Στα «δίχτυα» ΣΔΟΕ ο Ηρακλής

Στα «δίχτυα» ΣΔΟΕ ο Ηρακλής

bet365

Οπως αποκαλύπτει το gazzetta.gr o Hρακλής πιάστηκε από το ΣΔΟΕ για πλαστά τιμολόγια, που αφορούν στην περίοδο 2006-08.

Οπως αποκάλυψε έρευνα του ΣΔΟΕ στο πλαίσιο της πάταξης της φοροδιαφυγής μια ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης μαζί με άλλες δύο εταιρείες εξέδωσαν ή έλαβαν εικονικά τιμολόγια ύψους 10.623.000 ευρώ.

Το gazzetta.gr έψαξε το θέμα και βρήκε ότι είναι ο Ηρακλής, με τιμολόγια της περιόδου 2006-08, άρα δεν αφορά την υπάρχουσα ΠΑΕ. Κι όταν λέμε τιμολόγια, ο αριθμός τους φτάνει τα 300, γεγονός που καταδεικνύει ότι είχε στηθεί μια «ύποπτη» βιομηχανία!

Το gazzetta.gr επικοινώνησε και με τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Ηρακλής την περίοδο 2010-11 Γιάννη Τάκη, καθώς στην αρχή είχε ακουστεί ότι αφορά στην προεδρία του, με τον ίδιο φυσικά να αρνείται κάθε εμπλοκή και τελικά δικαιώθηκε. «Δεν αφορά εμένα το θέμα με πλαστά τιμολογόγια. Το διάστημα της θητείας μου δεν υπήρχε κάτι τέτοιο... Πιστεύω ότι πρόκειται για παλιότερες υποθέσεις του 2005 - 06», μας είχε πει.

Nα υπενθυμίσουμε ότι η εποχή εκείνη αφορά δύο πρώην Πρόεδρους, τον Γιώργος Σπανουδάκη που ήταν στην ΠΑΕ ως τον Ιούλιο του 2007 και μετά στον Αντώνη Ρέμο, ο οποίος όμως όταν παρέδωσε την ΠΑΕ παρέδωσε τα πλήρη στοιχεία για την θητεία του προκειμένου να μην υπάρχει κανένα ύποπτο σημείο!

Aναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΔΟΕ: «Στην περιοχή Θεσσαλονίκης 3 επιχειρήσεις, μεταξύ των οποίων και μία Π.Α.Ε., εξέδωσαν ή έλαβαν εικονικά τιμολόγια ύψους 10.623.000 €»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα