Η ΑΕΚ... μένει ΟΑΚΑ!

Η ΑΕΚ... μένει ΟΑΚΑ!

Gazzetta team
Η ΑΕΚ... μένει ΟΑΚΑ!

bet365

Το Ολυμπιακό στάδιο θα συνεχίσει να... φιλοξενεί την ΑΕΚ και στην Football League 2, καθώς για λόγους ασφαλείας «κόπηκε» το Ελληνικό!

Μέχρι το όραμα των χιλιάδων ΑΕΚτζήδων να γίνει πράξη και η ομάδα να γυρίσει στην Νέα Φιλαδέλφεια, το ΟΑΚΑ θα παραμένει έδρα! Κι αυτό γιατί τελικά το γήπεδο του Ελληνικού που ετοιμάζονταν να... φιλοξενήσει την νέα ΑΕΚ στην ερασιτεχνική κατηγορία «κόπηκε» για λόγους ασφαλείας!

Όλο το προηγούμενο διάστημα ο Δημήτρης Μελισσανίδης και οι συνεργάτες του ήθελαν να μετατρέψουν το Ελληνικό σε ένα... κιτρινόμαυρο παλατάκι! Τελικά αυτό δεν θα γίνει μιας και ο «τίγρης» συναντήθηκε με την διοίκηση του ΟΑΚΑ και αποφασίστηκε να συνεχίσει να παίζει εκεί ακόμη και στο πρωτάθλημα της Football League! Kι αυτό γιατί τελικά το αρχικό πλάνο δεν έβγαινε μιας και το Ελληνικό για λόγους ασφαλείας κρίθηκε ακατάλληλο!

Σαφώς και δεν είναι... δυσάρεστο μαντάτο αφενός για τους φίλους της ΑΕΚ που ο βασικός πυρήνας βρίσκεται στα Βόρεια Προάστια κι αφετέρου για την ίδια την ομάδα που σαφώς και στο θέμα των διαρκείας ελπίζει πλέον σε μεγαλύτερα έσοδα!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα