«Σκαλίζουν» τον ΠΑΣ Γιάννινα!

Gazzetta team
«Σκαλίζουν» τον ΠΑΣ Γιάννινα!

bet365

Εξονυχιστικούς ελέγχους στον φάκελο αδειοδότησης του ΠΑΣ Γιάννινα πραγματοποιεί το κλιμάκιο της ΟΥΕΦΑ που βρίσκεται στην Αθήνα. Αν υπάρξει θέμα με τους Ηπειρώτες, τότε θα εξεταστεί και αυτός του Παναθηναϊκού.

Η χαρά για την απόκτηση της αδειοδότησης έστω και μετά την έφεση, δίνει την θέση της στην αγωνία αναφορικά με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Οι Ηπειρώτες περιμένουν πλέον τι θα γίνει με το κλιμάκιο της ΟΥΕΦΑ που έχει έρθει στην Αθήνα και εξετάζει εξονυχιστικά τον φάκελο των «κυανόλευκων». Για την ακρίβεια το κλιμάκιο εξετάζει τους φακέλους όλων των ομάδων που έχουν πάρει το Ευρωπαϊκό εισιτήριο, ωστόσο σε αυτό του ΠΑΣ έχουν δώσει μεγαλύτερη προσοχή.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από το ότι οι Γιαννιώτες δεν είχαν πάρει αρχικά την άδεια, ενώ και μετά την έφεση ο πρόεδρος της επιτροπής ήταν αρνητικός στο να δοθεί. Έτσι η εξέταση πραγματοποιείται με μεγαλύτερο ζήλο, προκειμένου να δουν αν σωστά δόθηκε η άδεια ή αν υπήρξε παράβαση κανονισμών.

Α δεν υπάρξει πρόβλημα τότε ο ΠΑΣ θα παίξει κανονικά στο Γιουρόπα Λιγκ. Αν όμως υπάρξει, η ΟΥΕΦΑ έχει το δικαίωμα να ανακαλέσει την άδεια του και εν συνεχεία να εξετάσει αυτή του Παναθηναϊκού που τερμάτισε στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα και που επίσης την πήρε μετά από έφεση και ενώ και πάλι ο πρόεδρος της επιτροπής ήταν αρνητικός.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα