Οριστική συμφωνία με Μπεργκ!

Οριστική συμφωνία με Μπεργκ!

Νίκος Αθανασίου
Οριστική συμφωνία με Μπεργκ!

bet365

Ο Μάρκους Μπεργκ συμφώνησε σε όλα με τον Παναθηναϊκό μετά και τη συνάντηση του με τον Γιάννη Αναστασίου. Τον «έψησε» και ο Μπιάρσμιρ.

Ο Γιάννης Αναστασίου ταξίδεψε μέχρι την Σουηδία και συγκεκριμένα το Γκέτεμποργκ για να συναντηθεί με τον Μάρκους Μπεργκ. Ο Σουηδός επιθετικός είχε συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό, αλλά μετά και τη νέα συνάντηση με τον προπονητή του τριφυλλιού υπάρχει οριστική συμφωνία.

Φυσικά, ρόλο για να πει το «ναι» ο Σκανδιναβός στράικερ έπαιξε η μεταγραφή του Εμίρ Μπαϊράμι, συμπατριώτη του Μπεργκ, αλλά και η συμβουλή του Ματίας Μπιάρσμιρ.

Αξιοσημείωτο είναι πως ο πρώην αμυντικός του Παναθηναϊκού, ο οποίος δεν έφυγε με τον καλύτερο τρόπο από τους πράσινους (θα λύσουν τις διαφορές τους στα δικαστήρια) είπε τα καλύτερα για την ελληνική ομάδα και προέτρεψε τον Μπεργκ να συνεχίσει στην Αθήνα την καριέρα του.

Το μόνο που απομένει είναι η τυπική έγκριση του Αμβούργου, ομάδα στην οποία ανήκει ο παίκτης, καθώς οι Γερμανοί τις τελευταίες μέρες άλλαξαν τεχνικό διευθυντή και πρέπει να δώσει κι αυτός το ΟΚ.

Το gazzetta.gr σας είχε αποκαλύψει από τις 31 Μαϊου για τη συμφωνία με τον Μάρκους Μπεργκ και την έλευση του στην Ελλάδα στις 10 Ιουνίου. Στις συζητήσεις που είχαν γίνει με την πλευρά του ποδοσφαιριστή είχε βρεθεί η «χρυσή τομή» και αυτό που περίμεναν στο «τριφύλλι» ήταν να έρθει ο Μπεργκ στην Ελλάδα, να περάσει από ιατρικά και να ντυθεί στα πράσινα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα